SOS Citromra lehet cukrot rakni?
hallottam hogy ha 3-4 nappal előtte sok citromot eszek/ iszok késhet 1/2 napot.
és ha rakok rá cukrot akkor is hat??? kb mennyit kéne megennem belőle?? mikor kezdjem el???
hétfőn utazunk, szerdán lenne a strand.
(ma volt az első nap hogy egykezdett fájni a mellem.
keddre jönne meg sztem. de elég kiszámíthatatlan.....)
Szerintem ez hülyeség. Attól, hogy citromot eszel nem fog később se meg előbb se megjönni! Ezt szerintem biztosra csak úgy tudod befolyásolni, ha a tabival játszol, de gondolom nem szedsz. Van aki, azt mondja, hogy ha sok cickafarkfű teát iszol, akkor előbb megjön. Én volt h ittam igaz h nem olyan sokat, csak 1-2 bögrével de nekem nem jött meg attól sem előbb.
Vigyél inkább tampont és akkor tudsz fürödni!
Igen, a citromra lehet cukrot rakni.
A menstruációt nem befolyásolja, de finom, és sok benne a C-vitamin. Ha vizet öntesz rá, kész a limonádé.
A tampon nem veszi el a szüzességedet, anyukád téved.
22:56 vagyok. Megnéztem a linket, amit 21:32 adott, hát érdekes:
"A tea készítésénél figyelj arra, hogy a víz ne legyen túl forró, mert 80 Celsius-fok fölött a C-vitamin elpárolog."
Én azért nem bíznék túlságosan olyan cikkben, ami szerint a C-vitamin elpárolog. A szerzőjének láthatóan kevés fogalma van róla, miket beszél. Nem azért írta, mert ért hozzá és hasznos tanácsokat tud adni, hanem mert ez a munkája, és pénzt keres a cikkírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!