Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS Citromra lehet cukrot rakni?

SOS Citromra lehet cukrot rakni?

Figyelt kérdés

hallottam hogy ha 3-4 nappal előtte sok citromot eszek/ iszok késhet 1/2 napot.

és ha rakok rá cukrot akkor is hat??? kb mennyit kéne megennem belőle?? mikor kezdjem el???

hétfőn utazunk, szerdán lenne a strand.

(ma volt az első nap hogy egykezdett fájni a mellem.

keddre jönne meg sztem. de elég kiszámíthatatlan.....)

2011. aug. 16. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
tök mindegy, mert a citrom nem befolyásolja a hormonjaidat
2011. aug. 16. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség. Attól, hogy citromot eszel nem fog később se meg előbb se megjönni! Ezt szerintem biztosra csak úgy tudod befolyásolni, ha a tabival játszol, de gondolom nem szedsz. Van aki, azt mondja, hogy ha sok cickafarkfű teát iszol, akkor előbb megjön. Én volt h ittam igaz h nem olyan sokat, csak 1-2 bögrével de nekem nem jött meg attól sem előbb.

Vigyél inkább tampont és akkor tudsz fürödni!

2011. aug. 16. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

itt van egy cikk erről:

[link]

2011. aug. 16. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:
13 vagyok és anya szerint a tampon elvenné a szüzességemet.
2011. aug. 16. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, a citromra lehet cukrot rakni.

A menstruációt nem befolyásolja, de finom, és sok benne a C-vitamin. Ha vizet öntesz rá, kész a limonádé.

A tampon nem veszi el a szüzességedet, anyukád téved.

2011. aug. 16. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:

22:56 vagyok. Megnéztem a linket, amit 21:32 adott, hát érdekes:

"A tea készítésénél figyelj arra, hogy a víz ne legyen túl forró, mert 80 Celsius-fok fölött a C-vitamin elpárolog."

Én azért nem bíznék túlságosan olyan cikkben, ami szerint a C-vitamin elpárolog. A szerzőjének láthatóan kevés fogalma van róla, miket beszél. Nem azért írta, mert ért hozzá és hasznos tanácsokat tud adni, hanem mert ez a munkája, és pénzt keres a cikkírással.

2011. aug. 16. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Sem a cikk írója, sem a tisztelt anyukád nem áll ilyen téren a helyzet magaslatán, ezt azért beláthatjuk.
2011. aug. 20. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!