Nagyon szőrös a micsodám. Hogy ritkítsam meg?
Figyelt kérdés
mármint nagyon erősek a szőrszálak és mikor leborotválom csúnya módon nő vissza. Mielőtt még leigényteleneznétek, sztem az az igénytelen aki le se borotválja. gyantázni nem merném, de akkor hogy vékonyítsam meg ? 22/L ja és nem szedek semmit, ez a dolog sztem genetikus2011. aug. 9. 17:56
1/11 anonim válasza:
Hát, pedig szerintem csak a gyanta marad :)
3/11 anonim válasza:
Ha nem mered gyantáztatni, akkor szinte lehetetlen, hacsak nem végleges szőrtelenítés IPL villanófénnyel. kicsit húzós árkategória, de szerintem megéri :)
4/11 A kérdező kommentje:
am már gyantáztam ott a szeméremdombot de még senkitől sem hallottam, hogy így csinálja. Mások szoktak?? leszoktam róla, mert belilult meg egyéb problémák keletkeztek.
2011. aug. 9. 18:08
5/11 anonim válasza:
Ne egyedül csináld, hanem bízd kozmetikusra.
6/11 anonim válasza:
ez nem az a rész a testen, hasonlóan a hónaljhoz, amit egyedül rendesen le lehetne szedni, senkit nem hallottam, h sikerült volna bevérzés nélkül. bízd kozmetikusra, párszáz forint. közel sem fáj úgy, mintha magad bénáznál házilag...
7/11 A kérdező kommentje:
a lábam is egyedül gyantázom és olcsóbban jövök ki. nem égetem meg magam semmi ilyesmi. ígyis úgyis fáj tökmindegy
2011. aug. 9. 18:15
8/11 anonim válasza:
Nem mindegy, egy szakember nyilván megtudja úgy oldani a problémát hogy az jó legyen, és neki csak több a tapasztalata mint pl annak aki csak házilag csinálja ezt maszekba.
9/11 A kérdező kommentje:
hát oké ezek szerint ez a legjobb megoldás! kösz mindenkinek !
2011. aug. 9. 18:19
10/11 anonim válasza:
A lábgyantázás azért más, mert ott nem kell kifeszíteni a bőrt, de hónaljnál meg intimnél nem tudod magadnak megcsinálni ezért bízd szakemberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!