Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14évesen nincs mellem, meg...

14évesen nincs mellem, meg fog nőni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem agyad sincs...

Amúgy van, akinek 18 éves korára sem fejlődik ki. DE EZT MÁR 32641365 EMBER MEGKÉRDEZTE ELŐTTED!!!

HASZNÁLD A KERESŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. ápr. 9. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ne aggódj előbb utóbb majd megindul a növekedés,lehet te később érő tipus vagy.Nekem volt 1 barátnőm akinek 17 éves kora után kezdett el nőni most meg hatalmas nagy.Várj türelemmel.
2009. ápr. 9. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
nekem most sincs 24
2009. ápr. 9. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Melled van,csak még nem nőtt meg...:-))
2009. ápr. 9. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha megnyugtat, nekem is kicsi mellem van, de ez soha nem okozott gondot a párkapcsolataim kialakításában. Elképzelhető, hogy ez nálad is alkati dolog, és nem fog számottevően megnőni. nézz körbe a család nőtagjai között, kinek mekkora van.

ha "így" maradsz, az sem lesz tragédia. nekem több nőismerősöm is van, akiknek szinte nincs is mellük (de tényleg ezt úgy képzeld el, hogy vmi kis púpot látsz ott) mégis kapkodnak utánuk a pasik. annyi a titok, hogy elfogadták magukat így, és kész.

2009. ápr. 9. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Én most 20 vagyok, nincs nagy mellem,de szeretem őket. És nekem 14 évesen alig volt ott valami :)

Ne aggódj, fog még nőni, tényleg csak későn erő vagy.

2009. ápr. 9. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2009. nov. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!