Nem jött meg. Antibiotikum miatt lehet?
Figyelt kérdés
Legutóbb Március 5-én jött meg. Ma április 8 van, és még mindíg semmi. 17 vagyok, mostanában már nem szokott baj lenni vele, utóljára szeptemberben volt, hogy egy kicsit korábban jött meg a szokásosnál. Ebben a hónapban kezdtem antibiotikumot szedni a bőröm miatt (pattanások), állítólag ez az egyik legerősebb, de a tájékoztatóban nem írnak ilyen mellékhatást. Az utóbbi néhány napban már kezdtek kijönni a "tünetek" (kis szédelgés, puffadás, ingerlékenység, stb...), de még mindíg semmi. Az antibiotikum miatt lehet, hogy kimarad/késik?2009. ápr. 8. 17:10
1/1 anonim válasza:
szia, akár az is előfordulhat, de sok egyéb dologtól is lehet (diéta, stressz, megfázás...stb.)
de figyelj nem kell paráznod, nekem február 23-án jött meg, utána pedig csak ma. Ehhez képest az a pár nap...
l/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!