Kinek milyen akne, pattanás elleni antibiotikum jött be? (TETRALYSAL, TENUTAN, ROACCUTAN, STB. )
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 20:38
1/3 anonim válasza:
Roaccutant nyomattam kb. 1 évig, az nagyon brutál volt, de tiszta matt lett tőle az arcom, el is mulasztotta őket rendesen. csak volt egy rakat mellékhatása, dehidratáltság, be kell tárazni labello rendesen ha rászánod magad, állandó száraz repedezett ajkak az nagyon tré, vérvételek mert a májat eléggé rottyra vághatja, depresszió ez nálam nem volt csak néha kómásnak éreztem magam tőle, és mikor leálltam vele utána ilyen furcsa pszoriázis szerú sömörök jelentek meg random a testemen, de hálisten elmúltak 1 hónap után. Ha nagyon para a helyzet kezdd el, de amúgy valami lightosabbat ajánlok doxycyclin kúrát pl. azt hiszem azt szokták a dermatológusok felírni.
2/3 anonim válasza:
Roaccutant én is szedtem, nagyon hatásos. Azóta sem tért vissza olyan durván a pattanásosság. 1-2 pöttyöm szokott lenni amikor megvan a bajom, de ennyi.
3/3 anonim válasza:
Én Tetralysal-t szedtem, a 3 hónap végére olyan szép lettem, mint soha. Örültem, mint majom a farkának, de hiába, mert a gyógyszer elhagyása után azonnal visszajöttek a pattanások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!