97%-ban szivárgásmentes éjszaka? ! Erről mik a tapasztalatok?
Szia!
Nekem is elég elég erős a vérzésem ezért én éjszakára tampon+betét kombinációt használok :) De esetleg megpróbálkozhatnál valami gyógyteával! Pl. a pásztortáska tea (10nappal a mensi előtt) csökkenti a vérzés mennyiségét,vagy a cickafarkfű (bár kellemetlen ízű) is jótékonyan hat az ilyen problémákban.Ezek nem túl drágák és könnyen beszerezhetők gyógynövény boltokban.
Remélem segíteni fog illetve segítettem!
Szia!
Nem vagyunk egyformák. Nekem volt olyan időszakom, hogy nagyon erős volt, aztán volt,hogy mérséklődött.
Az éjszaki betét sosem volt elég, sokszor éjszaka is kellett cserélnem.
A tamponnal jobb a helyzet, de tampon+(tisztasági)betét párosítás kell nekem is az első 2 éjszaka. Van, hogy elég, van hogy nem. És akkor jön még a reggel felkelés, amikor megindul kifelé az, ami eddig vízszintesben volt...
Ez is, mint sok minden változhat.
Minden jót!
Szia, nekem is eros volt regebben a verzesem, en nem normalt, hanem egyel nagyobb meretet hasznaltam + az elejen tisztasagi betet ejjel is.
Kulfoldon elek es itt nem lehet kapni o.b.-t hala az istennek!!! En Tampax-ot hasznalok es klasszisokkal jobb, mint az o.b., eloszor is nem kell benyulnod es ugy felraknod, hanem egy steril papir, vagy egy muanyag kis `rendszeren` keresztul fel tudod rakni a fertozeseket elkerulve, majg a kis eszkoz mehet a kukaba.
Raadasul van enyhen illatositott valtozat is :)
Én sem normalt használok hanem SUPERT:D Ma pl napközben 2 óránként kellett cserélnem a super méretű tampont...röhej:S
Tampax? na majd egyszer ha külföldön járok, kipróbálom;) Bár eddig csak OB-t használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!