Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 97%-ban szivárgásmentes...

97%-ban szivárgásmentes éjszaka? ! Erről mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Az OB csavartbordázott super méretű tampont reklámozzák így. Nektek tényleg szivárgásmentes vele az éjszakátok? Általánosítva is mondhatnám, de pl a tegnap éjszakámat mesélem el. Fél 10-10 körül tettem be a tampont, feküdtem, aludtam, 4:37kor arra keltem, hogy folyok, betettem egy normált (az került először a kezembe) és 7kor amikor felkeltem már abból is folytam. Mindig ennyire erős a vérzésem, pedig 19 éves vagyok...szóval nem szültem meg semmi. És mesélem a barátnőimnek és ő nekik meg nem ennyire erős, sőt azt mondják h éjszaka mivel nem mozognak meg vízszintesbe vannak kb alig van vmi, és ez is lenne a logikus.
2009. ápr. 8. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is elég elég erős a vérzésem ezért én éjszakára tampon+betét kombinációt használok :) De esetleg megpróbálkozhatnál valami gyógyteával! Pl. a pásztortáska tea (10nappal a mensi előtt) csökkenti a vérzés mennyiségét,vagy a cickafarkfű (bár kellemetlen ízű) is jótékonyan hat az ilyen problémákban.Ezek nem túl drágák és könnyen beszerezhetők gyógynövény boltokban.

Remélem segíteni fog illetve segítettem!

2009. ápr. 8. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenképpen megpróbálom, mert ez egyszerűen nem normális. Mondjuk nekem mindig is ilyen erős volt, de azt hittem ez a normális, aztán bnőimmel beszélgettünk erről és kiderült h ők éppen h csak vérezgetnek hozzám képest:D
2009. ápr. 8. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem vagyunk egyformák. Nekem volt olyan időszakom, hogy nagyon erős volt, aztán volt,hogy mérséklődött.

Az éjszaki betét sosem volt elég, sokszor éjszaka is kellett cserélnem.

A tamponnal jobb a helyzet, de tampon+(tisztasági)betét párosítás kell nekem is az első 2 éjszaka. Van, hogy elég, van hogy nem. És akkor jön még a reggel felkelés, amikor megindul kifelé az, ami eddig vízszintesben volt...

Ez is, mint sok minden változhat.

Minden jót!

2009. ápr. 8. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem is eros volt regebben a verzesem, en nem normalt, hanem egyel nagyobb meretet hasznaltam + az elejen tisztasagi betet ejjel is.

Kulfoldon elek es itt nem lehet kapni o.b.-t hala az istennek!!! En Tampax-ot hasznalok es klasszisokkal jobb, mint az o.b., eloszor is nem kell benyulnod es ugy felraknod, hanem egy steril papir, vagy egy muanyag kis `rendszeren` keresztul fel tudod rakni a fertozeseket elkerulve, majg a kis eszkoz mehet a kukaba.

Raadasul van enyhen illatositott valtozat is :)

2009. ápr. 8. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Én sem normalt használok hanem SUPERT:D Ma pl napközben 2 óránként kellett cserélnem a super méretű tampont...röhej:S

Tampax? na majd egyszer ha külföldön járok, kipróbálom;) Bár eddig csak OB-t használtam.

2009. ápr. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!