Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tengeren nyaralás + mensi =...

Tengeren nyaralás + mensi = mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem lesz lehetöségem sokszor tampont cserélni de viszonnt csak a minti tudom felhlyezni:S
2009. ápr. 8. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 db 6-8 óráig lehet bent
2009. ápr. 8. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
fogamzásgátló ha már elég idős vagy!
2009. ápr. 8. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, meddig lesz a nyaralás. Kérdezd meg nőgyógyászt, hogyan lehet eltolni a vérzést.
2009. ápr. 8. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tengerparton is tudsz cserélni, vannak kávézók, ahová bemehetsz a mosdóba, legfeljebb veszel utána egy pohár üdítőt, de nagyon sok helyen nyilvános wc is van. Az ilyen esetekre mindig felszerelem magam bevezetővel ellátott tamponnal (rá van írva, hogy "with applicator" vagy "mit Einführhilfe"), azzal magadbanyúlkálás nélkül, higiénikusan tudsz cserélni. Nálunk nem kapható, de szinte minden más európai országban, igen. Ha látok, mindig veszek 4-5 dobozzal, azzal kihúzom az összes olyan alkalmat, amikor nem tudok itthon cserélni.
2009. ápr. 8. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de ezt le kell írnom. Ma már többször olvastam a kérdésedet, nem tudtam rá válaszolni mert mindig azt olvastam: Tengeren nyalás+....... Mégegyszer bocsi
2009. ápr. 8. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha fog-gátlót szedsz, el tudod vele tolni a mensesed idejét. kérdezd meg a nőgyógyászt, hogyan csináld. sokan csinálják így.

ha nem szedsz, marad a tampon, de úszás után azonnal cseréld. huh, hát kellemetlen:S

2009. ápr. 8. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom dehogy kellemetlen, nem kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni. Szinten minden évben nyaralás alatt jön meg és semmmmmi az egésu. Olyan nincs h nincs lehetőséged tampont cserélni, mint ahogy előttem is írták, kávézók,bárok,éttermek, nyilváos wc-k mindenhol vannak. És sztem hülyeség h uszás után rögtön vegye ki. én mondjuk ha nagyon erős a vérzés akkor kb 2 óránként cserélem, de ha már a vége felé vagyok akkor 5-6 óránként. és még van idő nyárig sztem próbálkozz meg a normál tampon felhelyezésével :)
2009. ápr. 8. 11:17
 8/8 anonim válasza:

Amikor én jártam így, akkor inkább napoztam egész végig, meg egy kendő volt a fenekemen. Térdig bementem a vízbe, meg játszottunk is úgy. Persze az orvosom javaslatára nem mentem be, mert már úszás miatt voltak másféle problémáim.

Ne keseredj el, így is jól érezheted magad!

2009. ápr. 10. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!