Tengeren a nyaralás egybe esik a mensimmel mit tegyek?
ha tampont használok meddig legyen bent hogy ne szivárogjak?
vizbe ha bent vagyok és kijövök minnyárt cserélni kellene?:O
Szia!
Attól függ milyen a vérzésed erőssége. Nem tudom Használtál e már tampont? Ha igen akkor fürdéshez rakjál egy Normal-t Ha kezdő tamponos vagy akkor Minit! Ha kijöttél a vízből nézd meg a Wc-be hogy kell e cserélni. Nekem elég erős a vérzésem de a Normál kitartott 2-2 és fél órát a vízben.
Kedves utolsó hozzászóló. Nem kéne ilyen butaságokat terjeszteni mint ez a citromlé dolog. A citromlé nem befolyásolja a hormonháztartást.
És tamponnal nyugodtan fürödj, ne kapsz semmi fertőzést, főleg nem a tengervízben. Még egy uszodában sem. Sok évig úsztam versenyszerűen, tamponnal, koszos uszodában, soha nem volt semmi bajom se nekem, se a társaimnak. (Ha azt mondtam volna az edzőnek, hogy menstruáció miatt kihagyok egy edzést, hosszan röhögött volna.) azóta 3 egészséges gyerekem van, azóta is úszom tamponnal.
Ha esetleg szedsz fogamzásgátlót, akkor egybeszedhetnél két levelet, és akkor kimarad egy mensi. Nekem ezt a nőgyógyászom mondta, mikor mentünk ki mi is.
Azt is ő mondta, h ha fürdessz tamponba, akkor utánna egyből ki kell cserélni, mert megszívja magát úszás közbe, és jobban szaporodnak benne a bacik.
Egyébként nem félj fertőzéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!