Bnőm elszeretne menni strandra, de pont akk lesz meg neki amikor mennek, és ez nyaralás, szal nem tudja már máskorra áttenni. Vkinek vmi tanácsa?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 22:11
1/12 anonim válasza:
gyógyszer, tampon, más megoldás nincs. ha betesz tampont, akkor mehet vízbe is, csak nem órákig.
2/12 A kérdező kommentje:
Gyógyszert nem szed, mert csak 14 és a tampont nem engedi az anyukája.
2010. aug. 4. 22:24
3/12 anonim válasza:
Hat igen, ismeros a helyzet, velem szinte minden évben igy volt... Lehet napozni, aludni, olvasni, sétalni, jokat enni... Altalaban egy hétig nyaraltunk és a végén mar be tudtam menni a vizbe, mert addigra elmult. Ha mégsem, akkor marad a lablogatas, illetve az elso hozzaszolo tippjei.
5/12 A kérdező kommentje:
Én olyasmit hallottam h citromlével lehet késleltetni ez igaz??
2010. aug. 4. 22:33
6/12 anonim válasza:
Anyukát kellenne rábeszélni a tamponra.Talán nem teszi tönkre a lány nyaralását.13éves koromban,már mini tamponnal strandoltam.Nem értem miért ellenzi.
7/12 A kérdező kommentje:
De sajna tényleg nem engedi! Biztos nem tudtok valamit amivel el lehet tolni???
2010. aug. 4. 22:57
8/12 anonim válasza:
Mondd meg az anyukának h a tampontól semmi baja nem lesz a kislányának. A minit simán használhatják szűz lányok is.
9/12 anonim válasza:
Nőgyógyásszal kell felíratni Norcolut tablettát, azzal szokták késleltetni. De vényköteles, szóval irány a doki. Ehhez vizsgálat sem kell.
10/12 anonim válasza:
Milyen anyák vannak! Nem engedi, aztán meg üljön térdnadrágban a szállodában betéttel, ugye? Eltolni nem nagyon lehet, csak fogamzásgátlóval- azt meg még biztos nem szed. Nem tudja a tampont titokban tartani? Mert én is több évig használtam titokban, amikor ő vett egy minit, hogy néha használjam, akkor én már super plust használtam. Próbálja meg titokban megvenni és az meg úgy se gyanús ha fürdés után és előtt elmegy a wc-re Ennél jobb megoldás nem nagyon lehetséges sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!