Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátnőm azt állítja hogy...

Barátnőm azt állítja hogy hüvelygombát kapott, mert sokan bele hugyoznak a Balatonba és fertőzést kapott tőle?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel azon vitatkoztunk hogy helyes e a Balatonba vizelni vagy sem. Mivel az én álláspontom az hogy úgy is koszos az a víz koszosabb már nem lesz tőle ő erre rá vágta hogy biztos ettől kapott hüvelygombát. Szerintem ez oltári hülyeség és gondoltam kiírom lássam mások véleményét is.
2011. júl. 31. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem mindenki olyan undorito.ismerek kiveteleket.persze konnyebb azt mondani hogy en mar csak ilyen vagyok mint toleralni masokat!
2011. júl. 31. 20:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért ez túlzás hogy rossz hírnév de énsem hugyoznák bele a Balatonba mert nem tartom létfontosságúnak! Megtenném ha kellene de tök felesleges,ink kimegyek hugyozni egy fa mellé!

24/F

2011. júl. 31. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:

na erről van szó. Azt írod, ráült a strand wc-re akkor onnan van. Nem értem, hogy létezhet még olyan nő aki ráül bármilyen nyilvános wc-re.

Amúgy jellemző, hogy egy pasi szerint normális könnyíteni magán a Balatonban...

megint csak egy nő.

2011. júl. 31. 20:56
 14/15 anonim válasza:
"és láttuk hogy hüvelygombát kapott!" Mi???? Láttál ott gombatenyészetet vagy honnan állapítottad meg? Esetleg nőgyógyász vagy?
2011. júl. 31. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Biztos h a WC-ben kapta el es meg nem is kell h rauljon fel is froccsenhet! en sose ulok a Wc-re de munkahelyemen a szemelyzeti klotyo volt ilyen ha hasznaltad annyi, mehettel canestenert. Erosen ketlem h a te pisidtol kapta volna el de majd kiderul mert akkor neked is fertozottnek kene lenned bar ha jol tudom a pasik legtobbszor tunetmentesek. Amugy ketlem h te lennel az elso aki belepisilt a Balatonba (foleg ha fiatalabb vagy nalam).

Enyi erovel minden balatoni latogatasa utan gombaja kene h legyen. De ha o a parod es egyutt alszotok akkor teged is kezelni kell majd mert o atadja te meg ujrafertozod es megy az ordogi kor sose gyogyul ki. Remelem nem ertettem felre es a baratno olyan baratno, es foloeg nem lany-lany baratno volt mert akkor az utolso par sor kicsit furan jon le.XD

2011. júl. 31. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!