Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátnőm azt állítja hogy...

Barátnőm azt állítja hogy hüvelygombát kapott, mert sokan bele hugyoznak a Balatonba és fertőzést kapott tőle?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel azon vitatkoztunk hogy helyes e a Balatonba vizelni vagy sem. Mivel az én álláspontom az hogy úgy is koszos az a víz koszosabb már nem lesz tőle ő erre rá vágta hogy biztos ettől kapott hüvelygombát. Szerintem ez oltári hülyeség és gondoltam kiírom lássam mások véleményét is.
2011. júl. 31. 20:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ha nem is a belehugyozástól kapott, attól még kaphatott ott. kitudja mivan a balcsiban, főleg ha valakinek érzékenyebb ott lent, simán összeszedheti. ettől függetlenül nem szép dolog belepisilni a balatonba, sőt sehova, van általában minden strandon wc tessék oda menni.
2011. júl. 31. 20:18
 2/15 Tinker Bell ***** válasza:
45%
Akkor elmondom, hogy a zárt strandokon sokkal nagyobb az esélye, hogy összeszed valami izébizét, mint egy természetes folyó vagy állóvízben. Belepisilni nem túl gusztusos dolog, ha arrébb mész a többiektől, akkor talán elfogadható, viszont mivel természetes vízről beszélünk, a környezet lebontja. Ilyen alapon a halaknak és egyéb élőlényeknek is ki kellene járniuk a vízből wc-zni. A csapvízzel sokkal több káros anyagot és hormont lenyel, mint amennyit a Balatonban összeszedne. Máshol kellene keresni a fertőzés okát...
2011. júl. 31. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
remélem nem minden fürdőző gondolkodik úgy mint te..
2011. júl. 31. 20:20
 4/15 anonim ***** válasza:

Pfúj,,, nincs WC a Balatonnál?

Én Baján lakom itt folyó van 2 is a Sugovica és a Duna,de még soha nem jutott eszembe,hogy a strandon pele pisiljek a vízbe.

Hüvely gombát bármi okozhatja.

2011. júl. 31. 20:21
 5/15 A kérdező kommentje:

Amúgy biztos a Balatonba kapta el, csak biztos vagyok benne hogy nem a pisitől :D

Amúgy minden kommentelő nő volt?

2011. júl. 31. 20:23
 6/15 Tinker Bell ***** válasza:

Nézd! Azért, ha nincs még meg az orvosi diplomád, addig ne állítsd biztosra, hogy a Balatonban kapta el a gombát! Lehet, hogy éppen a Balatonnál nyaraltatok, amikor elkapta, de nem biztos, hogy a Balatonból... Ezer meg egy dologtól el lehet kapni!

Egy nő.

2011. júl. 31. 20:29
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,tuti ott kapta mert reggel nem volt semmi baja elmentünk fürdeni,leült a strand WC-be hazamentünk és rögtön panaszkodott hogy fáj viszket neki és láttuk hogy hüvelygombát kapott!
2011. júl. 31. 20:34
 8/15 Tinker Bell ***** válasza:
Na! Akkor csak nem a Balatonban kapta el! Hanem a wc-ben, ahova ki tudja milyen alakok járnak be. Én még a munkahelyi wc-re is úgy ülök le, hogy előtte papírral körberakom, nemhogy ilyen helyen. Mindegy! A lényeg az, hogy nem attól van, hogy sokan belepisilnek a Balatonba!
2011. júl. 31. 20:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet nem attol kapta el hogy belehugyoztak de nagyon undorito es erkolcstelen dolog abba hugyozni amibe masok furdenek,mert ilyen hozzaallasod van.es a nok sokkal rosszabbul viselik ezt ez teny,de a huvelygombat a vizben is ugyanugy elkaphatta a szennyezodestol meg a wc meg valoszinubb de en nem mondanam biztosan hogy nem a Balatonban levo pisitol kapta el,mert lehet hogy 100 szazalekban nem,de szerintem kozrejatszott a dologban...igy ez egyuttesen a WC meg a viz nemtett jot neki es fertozest kapott..balszerencse!
2011. júl. 31. 20:42
 10/15 A kérdező kommentje:

Erkölcstelen xDDDDDD

Azt megértem hogy azt mondjátok hogy undorító, de azért hogy erkölcstelen az kicsit túlzás :D

Igaz alapból a férfiak szoktak bele hugyozni a dolgokba.

Pl.: folyok, tavak, tengerek, zuhanyzó, csap, fa, fal ,kerítés... stb

a Fiúk már csak ilyenek :D

2011. júl. 31. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!