A gyomorvérzés milyen? Fáj? Mitől alakulhat ki?
Nekem volt =D 18 évesen. Nem fájt abszolút. Nem is gondoltam h vmi nem stimmel. Fekete volt a székletem, de nem fordult meg a fejemben h gond lenne =D Aztán egy szép reggelen mikor egymásután 3szor is mentem fosni és fekete folyadék jött ki belőlem és egyre jobban szédültem utána, akkor tettem meg az első lépést. lementem a gyengélkedőre, ahonnan mentő vitt már a kórházba. ott meg már be is ájultam =D
szal nekem nem fájt szerencsére. mondjuk a kórházban a vizsgálatok már annál inkább =D
am gyomorfekélyektől véreztem be. és közrejátszhatott h előtte lévő időszakban túl sok alkalom volt amikor kénytelen voltam alkoholt inni ;D
(ja és a kórházban kiderült h crohn beteg is vagyok, ez nem tudom mennyire segített rá)
20f
És ebbe tényleg belelehet halni? Egyébként meg sajnálom, elég sza* lehetett. :S
De milyen vizsgálatokat csináltak bent a kórházban?
Sztem bele lehet halni, ja. pl ha nem koleszban lettem volna ahol van gyengélkedő, akkor sztem én nem hívtam volna ki magamtól a mentőt csak visszafekszek pihenni...
Hát amikor az orrodon keresztül dugnak le egy csövet a gyomrodba az nem túl kellemes. de volt rosszabb is. a gyomortükrözések után mindig megtörtem =D pedig komolyan tök jól viseltem azt a pár hetet ott benn :D fiatalként kedvesebbek veled az ápolók meg az orvosok, úgy vettem észre. szal mosolyogtam meg poénkodtam végig. nem volt vészes. főleg ugye h nem fájt semmim. de mondom egyedül a gyomortükrözések után nedvesedett be a szemem és kerültem 20 percre letargiába =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!