Méhszáj konizáció után alakulhat ki endometriózis?
Valaki hallott már hasonlót, ismeretségben, vagy ha esetleg tapasztalata van e ügyben, légyszi írjon valaki!
Januárban volt konizációm, HPV és P3 citológiák miatt. Azóta a ciklusom felborult, most pedig egy cisztát lát a jobb petefészkemben, ami lehet endometriózis is.
Minél hamarabb szeretnék eljutni egy másik orvoshoz, hogy meghallgassam a véleményét. Nem tudom bízhatok-e a dokimban, vagy esetleg ő is elszúrhatott valamit a műtét során ami ide vezetett.
Szia! Nekem lézeres műtétem volt, maga műtét egy pillanat alatt meg volt, szinte észre sem vettem, utána egyből ébredtem, 6 óra hosszáig kellett bent maradni megfigyelésre, de semmi gond nem volt. Kis szúrkálásokat éreztem, aztán pihentem itthon 1 hetet, utána már csak az emelésre vigyáztam. Ennek ellenére 2 hét múlva bevérzett a sebem, irány a kórház elállították, kaptam vérzéscsillapító gyógyszert, de állítólag ez nagyon ritkán fordul elő. Most már meggyógyult a sebem, szerencsére.
Nálam most laparoszkópos műtétet akarnak csinálni átjárhatósági + megnéznék az a ciszta szerű valamit, ami lehet hogy endometriózis.
Sok szerencsét!
Ja persze alapvetően baba ügyben jártam dokinál, amikor elkezdett P3 lenni a citológiám (1éve), aztán indult a lavina....
Baba még sehol...gond viszont annál több, de nem adom fel!!! :)))
abszolult nem erthetoamit mondasz elozo Mehszaj mutetnel mit keres egy petesejt es mi az hogy tapad???
Totaal osszekevered a dolgokat vagy rosszul irod le.
Mehszaj mutet a huvelyben vegzik a petesejt a petefeszek kesobb petevezetoben van.
Egy conisatie a teherbeesest nem befolyasolja a fertozesek igen es conisatio utan a terhesseg alatt mehszaj elegtelenseg alakulhat ki ill verzesek a regi sebbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!