13 éves vagyok, fél éve jött meg előszőr és még rendszertelen?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kell idő míg beáll rendszeresre,de igy elég rossz h nem nagyon tudom h mikor fog megjönni.és még 1 kérdés hogy a 3 hétbe beleszámítanak azok a napok is?2011. júl. 26. 10:57
11/13 anonim válasza:
Általában 21 naponta szokott megjönni, ám a maximum 40 nap. Ha 40 nap után se jön meg, fordulj nőgyógyászhoz. Kitartás! :))
12/13 anonim válasza:
Sziasztok!Én segitséget szeretnék kérni.agusztus 23-án jött meg és agusztus 30-án ment el a mensim és szeptember 15 valami barna folyásom van márt 2 napja mi ért gyógyszert nem szedek pasim nincs és még nem is feküdtem le senkivel se úgy hogy terhes nem vagyok és 13 éves vagyok segitsetek léci elöre is köszi...És nem most kellet volna neki meg jöni
13/13 anonim válasza:
"Sziasztok!Én segitséget szeretnék kérni.agusztus 23-án jött meg és agusztus 30-án ment el a mensim és szeptember 15 valami barna folyásom van márt 2 napja mi ért gyógyszert nem szedek pasim nincs és még nem is feküdtem le senkivel se úgy hogy terhes nem vagyok és 13 éves vagyok segitsetek léci elöre is köszi...És nem most kellet volna neki meg jöni"
de most jött meg és teljesen rendben van időben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!