6napja van meg a menszeszem (rendszertelen, egy éve jött meg először). Elvileg a 3-4 napon már éjszaka semmi, nappal kevés szokott lenni. Bővebben lent?
Figyelt kérdés
Szóval eddig úgy volt hogy 3.-4. éjszakától már semmi nemvolt. most amikor megjött, alapból kevés volt,és annyira nem is görcsöltem. Ma lenne a 7. nap és éjszaka tök sok lett, és nagyon görcsölök is,több is jött eddig mint az első,második napon ebben a hónapban. Ez normális?Vagy mi lehet a bajom? :/ 14/L
nemtudom, hogy az számít-e de az e havi menzeszemnél a 2. napon próbáltam ki először a tampont (mini)
2010. júl. 14. 09:47
1/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy egy hétig alig volt meg és utána megindult rendesen.
Én nem szeretem a tampont, de ez szerintem nem okozhat problémát. Szerintem majd be áll rendesen.
23/L
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnyugodtam =DD
2010. júl. 14. 10:54
3/5 anonim válasza:
Szerintem normális, a tamponnak ehhez semmi köze. Valószínűleg mostanra vált le a nyálkahártya.
4/5 A kérdező kommentje:
8.nap, na ma aztán igazán sok van, és megőrülök annyira görcsölök. mit tegyek? ://
2010. júl. 15. 11:24
5/5 anonim válasza:
Először is nyugodj meg! Ha izgulsz, stresszes vagy, azzal csak rontasz a helyzeten! Próbálj meg lazítani! Nem áltt még be rendesen a menzeszed, így bármi közbe jöhet! Nekem az elsőnél annyi volt, hogy azt hittem vérszegény leszek :D A másodiknál kevesebb. A harmadikban meg most vagyok benne, de ez kb. közepes lesz. Nekem is változik,de nyugi, ha görcsölsz azzal csak neked lesz rosszabb! Nekem mindig 8 napos volt idáig, de az utolsó napon már alig volt! Nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!