Sűrű Vizelési inger, csípő érzés, vese táji fájdalom.Ez is jókor tud előjönni, amikor nincs orvos,majd csak hétfőn!Tudnátok nekem valamit mondani, mit tegyek, hogy ezek enyhüljenek? Augmentin? Algoflex f a legerősebb fájdalom csillapítóm, ami itthon van, ezek jók?
Igyál sok fogyadékot, hogy mielőbb átmosd magad. Antibiotikumot ne szedj magadtól! (Augmentin)
2011. júl. 22. 10:01
2/15 anonim válasza:
Ha el tudsz menni egy közeli DM-be, gyógyszertárba, akkor vegyél tőzegáfonya teát. Készíts ülőfürdőt belőle.
Jobbulást.
2011. júl. 22. 10:03
3/15 anonim válasza:
Nekem is tegnap jött elő, bár nem csíp, csak nagyon szúrkált a húgyhólyagomnál, meleg vizes borogatást tettem rá, és sok teát iszom, mára már jobb. Ráadásul én hétfőn nyaralni megyek, úgyhogy remélem elmúlik, mert nem szeretném ezzel tölteni a nyaralásom... igyál sokat!
2011. júl. 22. 10:03
4/15 anonim válasza:
Szia!
Felfázásra lehet a patikában kapni tőzegáfonya kapszulát, természetes anyag, recept nélkül kapható, és nagyon jó rá. Szerintem se szedj magadtól antibiotikumot. Ha nagyon fáj, mehet a fájdalomcsillapító.
Igyál sokat, az nagyon fontos.
Én meg ilyenkor beleülök egy nagy kád forró vízbe amibe cickafarfüves és kamillás forrázatot keverek. Ez mindig segít.
2011. júl. 22. 10:04
5/15 A kérdező kommentje:
Faluban lakom, sajnos nincs DM, ja és a patika is Hétfőn lesz nyitva.Tusolónk van, nem tudok ülő fürdőzni, Forrót meg nem engedhetek magamra, mert sclerosisos vagyok.Akkor sok folyadék c-vitamin, esetleg kamilla tea? Köszönöm, a válaszokat, amiket írtatok
2011. júl. 22. 10:13
6/15 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet a sok folyadék, a C-vitamin és a kamilla, de az ülőfürdőt is megtudod oldani, ha van akkora lavórotok, hogy beletudsz ülni, vagy legalább a feneked belefér.
2011. júl. 22. 10:42
7/15 anonim válasza:
Hétfőig nagyon sok idő! Kevesen tudják, hogy a hólyaghurut valójában bakteriális gyulladás, ami gennyképződéssel is jár. Mindenképpen antibiotikumot igényel, és nem szabad vele napokig várni, mert felszállhat a vesékig. Minden faluban van orvosi ügyelet, kell lennie! Szépen menj oda és ott felírnak rá gyógyszert. Ha valamiért nincs ügyelet nálatok, akkor buszra pattansz és be kell menni a városba. 3 nap hosszú idő!!! Jobbulást
2011. júl. 22. 11:18
8/15 anonim válasza:
Igyál sok kamilla teát, folyadékot, egyél fokhagymát, takard be a derekadat melegbe.
2011. júl. 22. 11:20
9/15 A kérdező kommentje:
A vizeletemben van valami üledékféle. Lehet vesehomok?Már alig várom a hétfőt.
Sajnos ügyelet 45 kméterrel odébb van, meg azt sem tudom hogy hol, sosem volt még szükségem rá.Nem részletezem, miért nem tudok elmenni,felesleges, így kivárom a hétfőt és vizelettel együtt elmegyek.
2011. júl. 22. 17:22
10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm mindenkinek, ez mind jó tanács,amit adtatok, csak számomra nem mind kivitelezhető.A zöld kéz ment mindenkinek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!