Mitől fájhat a petefészek? Ovuláció után és közben is szokott nektek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 15:57
11/15 A kérdező kommentje:
hát végülis ovulációkor alap szerintem. utána max azért fájhat, mert a hormonok, és ugye a sárgatest elsorvad + megint hormonok, aztán menstruáció. ha biológiai szemmel nézzük elvileg mindegyik normális lenne, vagy legalábbis hogyha ezeke fájdalommal járnak. amúgy lehet felfázás, vagy mondom, stressz, mert pl ha nem gondolok rá, elmúlik.
2011. júl. 22. 00:08
12/15 anonim válasza:
Ovuláció után nem sorvad el a sárgatest. Átlag 14 napig az termeli a progeszteront, ezáltal marad meg a méhnyálkahártya. Amikor elsorvad, akkor van a menstruáció.
13/15 anonim válasza:
Meg ugye pont a kiszabadult petesejt helyéből lesz a sárgatest. Annak nem szabadna fájnia.
Meg nekem mindig csak a bal fáj, ha a hormonoktól lenne, akkor szerintem felváltva kellene. Vagy mindkettőnek.
14/15 A kérdező kommentje:
most hogy mondod a bal oldalam is elkezdett fájni......-.-
áááá....
nemtudom mi lehet már.....
2011. júl. 22. 00:30
15/15 anonim válasza:
Menj el egy UH-ra, az semeddig sem tart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!