Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggel fájt a petefészek...

Reggel fájt a petefészek környékén valami (bal oldalt). Ciklus.hu szerint ma van az ovuláció. Ez az? Így nem vagyok terhes akkor?

Figyelt kérdés

A ciklusaim általában 30-31 naposak. Most a kb a 11. napon voltunk együtt, mármint úgy igazán nem, csak az ujja.... mindegy, nem szeretném részletezni. Nem ment el, csak félek, hogy esetleg valahogy előváladék került rá (megmosta a kezét, de nem figyeltem, hogy utána mihez ért hozzá). Már 1 éve vezetem ciklus.hu-n a naptárt, előtte megnéztem, és arra a napra azt írta, hogy "csak óvatosan". Ez egyébként 5 napja volt. Ma reggel arra ébredtem, hogy úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de nem az egész, csak bal oldalt. Ez utána elmúlt, de reggel óta kicsit hasmenésem és hányingerem van. Nem tudom, ez lehet-e tünet vagy csak valami fertőzés... Egyáltalán nincs étvágyam, és fázom is nagyon.

Ha a fájdalom most az ovulációt jelzi, akkor ugye nem vagyok terhes? Próbáltam itt utánanézni, hogy mennyi lehet az esélye a teherbeesésnek, ha 3-4 centire megy csak be az ujjával és esetleg előváladék került rá, de konkrét választ nem találtam. Tudom, hogy hülye kérdés, de alapból mindent túlaggódok, úgy meg aztán különösen, hogy ma már kb a tizedik ilyen "a barátnőm úgy lett terhes védekezés mellett, hogy ki se lyukadt az óvszer" típusú rémtörténetet olvasom.

2010. ápr. 2. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet beágyazódás kezdete is.. máskor védekezzetek.
2010. ápr. 2. 19:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Kérdés: mégis mi a fene ellen védekezzünk, ha az alsónadrágját se vette le? Igen, éreztem a nadrágján egy kevés előváladékot. Nem ért hozzá, ennek ellenére én megkértem, hogy mossa meg a kezét. Állítása szerint még a kilincshez is csak a könyökével ért hozzá. Tudom, hülye vagyok, túlaggódok mindent. Nem is gyanakodnék semmire, ha nem lenne ez a hülye hányinger meg hasmenés most. Mások évekig védekeznek megszakítással és nem esnek teherbe, én meg azért lennék terhes, mert a barátom nem húzott a nadrágja alá gumit? "Legközelebb védekezzetek". Bocs, de ezzel nem tudok most mit kezdeni.
2010. ápr. 2. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
szia! Ne aggódj - tudom milyen ez, én is ilyen voltam mikor még nem vágytam gyermekre - de ebből amit leírtál nem lehet baba. Ahogy írod 5 napja történt. Ennyi idő kevés lenne a beágyazódáshoz, terhes tünetekhez. A hányinger, hasmenés egészen mástól lehet. (lehet a stressztől is)
2010. ápr. 2. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ.

Hasmenés elmúlt, lehet, hogy csak az idegesség miatt volt. Az előbb egyébként megint egy pár pillanatra fájt, ráadásul a folyásom elég kevés, de nagyon nyúlós. Ez lehet akkor az ovuláció jele, nem valami fertőzés, ugye?

2010. ápr. 2. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia.A leirtak alapján nem azét vannak a tüneteid mert terhes lennél.Ez más kimerültség,stressz,fertőzés stb.Ezért nem lehet elitélni senkit.
2010. ápr. 3. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!