Mitől lehet erős petefészek fájdalmam 2 nappal az ovuláció után?
Kedves előttem szóló, nem pé után van a kérdező hanem ovu után.
Nekem is ez a tünetem , de nem tudom mitől lehet.
Igen ez a pé és ovu kérdés meg tudja keverni az embert. Én is mindig elgondolkodom, hogy akkor most mi is van éppen, mert minél jobban utána nézek, annál jobban nem értem a dolgokat.
De megnyugtat, hogy másnak is vannak ilyen tünetei. És meddig szokott tatani ez a fájdalom és állapot? 1-2 nap?
Nekem 24.-én volt peteérésem, amit a teszt is kimutatott. Tegnap délután a jobb oldali petefészkemben egy erős nyílalást éreztem, még levegőt sem mertem venni annyira fájt. Megijedtem, hogy mitől lehet, de szerintem csak most repedt meg a tüsző. Legalábbis másra nem tudok gondolni.
Lehet, hogy neked sem épp akkor repedt meg a tüsző, mint mikor gondoltad.
Ma is legyetek együtt.
Kata
Előző válaszoló vagyok.
Megnézhetem a görbédet?
SZiasztok, 11:53-as vagyok. én hőt is mértem ebben a hóban , meg ovu tesztet is csináltam.
Az ovu teszt 2.+napján egy tizedet ment fela hőm, az első - napon meg még kettő tizedet. Ezért én biztosra vrszem , hoyg mikor volt pém , és ahhoz képest 2 napig min fájt, de még a lépésnél is.
Felteszem, bár ma már volt egy kérdésem azzal kapcsolatban, hogy tulajdonképpen mikor is jó együtt lenni és ott is fenn van. Azt hiszem, ma nagyon e körött forognak a gondolataim, ez sem jó!
De akkor itt a digramom. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!