Utazáskor bepelenkáznád magad?
Félek az utazástól. 16 órát fogok busszal utazni és azt mondták, 4 óránként állunk meg max 10 percre. Gonbdolom 10 perc nem elég arra, hogy a fél busz kiwc-ze magát.
Én amúgyis szorongós vagyok, sokszor nem is kell csak idegességem miatt úgy érzem hogy pisilnem kell.
Gondoltam erre a tena pelenkára. Hazsnált már valaki ilyet? Vagy mit lehetne kezdeni ilyen helyzetben?
Az igyál keveset nem megoldás 40 fokban... :S
Kérlek ne nevessetek ki.
Jaj, már megint a pelenka-kérdés...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__19565..
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Utolsó előtti-előtti: Ha a repülő anyagilag megoldás lenne, akkor kérdés sem lenne... :)
Utolsó: ahhoz a kérdéshez közöm sincsen, nem találkoztam vele eddig...
Lol, én minden évben igy utazok, elmondok néhány infót.
4óránként áll meg, nagyon max 4óránként, fél órára. (nem 10percre...) a buszont lévő wc-t kis dolgokra használhatod utazás közben. Nem hiszem h állandóan szarnod kéne az út alatt. (Ne zabálj előző nap.)
Valóban 4 óránként áll meg a busz, de annyi idő van, hogy mindenki elvégezze a dolgát. Olyan helyeken áll meg a busz, hogy több WC van , és általában tiszták is.
Ne stresszelj ki fogod bírni. Az idén 80 személyes busszal voltam spanyolba és a busz WC-jét alig használták.Nagyon jól állítják be a légkondit 22 fokra és nincs meleged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!