Utazáskor rosszullét ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 19:06
1/6 anonim válasza:
Travelon! Recept nélkül kapható a patikában,utazás előtt 1 órával kell bevenni,és nagyon jó!!!
2/6 anonim válasza:
Vagy a Daedalon,ugyan úgy indulás elött 1 órával bevenni,ha hosszabb útra mész kettőt is bevehetsz.
Hosszabb út alatt értem mondjuk határon kívül.
3/6 anonim válasza:
A Dedalonnal az a baj, hogy nagyon álmos leszel tőle. Ha nem akarsz aludni akkor ne vegyél be. Én B6 vitamint szoktam bevenni ha hányingerem van. Kell hozzá egy komoly akaraterő, hogy elhidd jobban vagy tőle, de nekem szokott sikerülni :D Ígyis mindig azt kapom, hogy csak pánikolok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszaitokat. Erről a Travelonról nem hallottam még de ki fogom próbálni.
2010. márc. 9. 21:01
5/6 anonim válasza:
Travelon tényleg jó, meg van valami homeopátiás készítmény is, kérdezz rá gyógyszertárban! Dedalontól én folyton hánytam... gyorsan leszoktam róla :)
6/6 anonim válasza:
Nézz kifelé az ablakon szorosan egy távoli pontra, akkor elmúlik a rosszullét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!