Miért ilyen a hangom? O. O 13L
Figyelt kérdés
úgy hallottam hogy a lányok nem mutálnak ... viszont nekem mélyebb lett a hangom és ha felveszem pl hangrögzitővel,esküszöm magamra sem ismerek :SS olyan hangom van mint egy fogyatékosnak,komolyan :SS
meg kb egy éve elkezdett így rekedezni,hogy ha éneklek,nem tudom se a mély,se a magas hangokat kiénekelni :S
miért van ez?
2011. júl. 18. 19:32
11/18 anonim válasza:
A lányok is mutálnak, csak nekik nem olyan feltűnő, mint a fiúknak. Képzeld el, ha még most is olyan vékony hangod lenne, mint 5 évesen...
12/18 A kérdező kommentje:
jajj :S
de legalább még mikiegér hanggal is jobb lenne mint most :(
2011. júl. 19. 14:15
13/18 anonim válasza:
Nekem is mélyebb hangom van egy kicsit, de szerintem tök poén:D
14/18 A kérdező kommentje:
jah csak nekem nem is úgy van mélyebb hangom,hanem komolyan,ha visszahallom hangfelvtelekről,úgy hangzik mint valami fogyatékos :S
meg mások s monták már hogy fiús hangom van :(
mit csináljak hogy nee legyen ilyen??
2011. júl. 19. 14:51
15/18 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni, ha lehetne változtatni az emberek hangját, akkor mindenki énekes lenne. Fogadd el, az a legegyszerűbb
16/18 A kérdező kommentje:
de én nem tudom magamat elfogadni ilyen szar hanggal!! :(
2011. júl. 19. 16:04
17/18 anonim válasza:
jajj mostmár ne rinyálj! Örüljél, hogy csak ennyi bajod van! Van aki éhezik, megégett az arca, mozgássérült stb, te meg a h.lye hangod miatt rinyálsz? Nekem is mély, és ki nem szarja le?
18/18 A kérdező kommentje:
jah de pont ezaz hogy neked leszarják engem meg a suliba eddig is mindenért baszkuráltak,először azért mert ronda vagyok,utána azért mert a hangom fiús,utána már olyanokat terjesztettek hogy leszbi vagyok
2011. júl. 19. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!