Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyen a hangom? O. O 13L

Miért ilyen a hangom? O. O 13L

Figyelt kérdés

úgy hallottam hogy a lányok nem mutálnak ... viszont nekem mélyebb lett a hangom és ha felveszem pl hangrögzitővel,esküszöm magamra sem ismerek :SS olyan hangom van mint egy fogyatékosnak,komolyan :SS

meg kb egy éve elkezdett így rekedezni,hogy ha éneklek,nem tudom se a mély,se a magas hangokat kiénekelni :S

miért van ez?

2011. júl. 18. 19:32
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
jah és annyit még hozzátennék hogy olyan érzés mintha belennék rekedve meg néha folyton ekezdem köszörülni a torkomat ://
2011. júl. 18. 19:36
 2/18 anonim ***** válasza:
Lehet nöttél
 3/18 skarma ***** válasza:
nekem is mélyült a hangom, mezzo-szoprán voltam, és most alt vagyok. Nem baj ez, majd kialakul a felnőtt hangszíned
 4/18 anonim ***** válasza:
Mint ahogy férfiaknál is előfordul, hogy magasabb az ösztrogénszintjük, nőknél is előfordulhat a magasabb tesztoszteronszint, mivelhogy mindkét nemben egyaránt van női és férfi hormon is, csak az arányok mások. Ezt persze ne vedd készpénznek, mert nem biztos, hogy ettől van. Ha viszont más dolgokban is kicsit "fiúsabbnak" tűnsz, akkor elég valószínű.
2011. júl. 18. 19:38
 5/18 A kérdező kommentje:

hát fiús vagyok,mert utálom az ilyen csini-mini mindenféle kis csajos cuccocskkat :SS

akkor hermafrodita vagyok??! :O

2011. júl. 18. 19:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem cigizel, te véletlenül?
2011. júl. 18. 19:41
 7/18 anonim ***** válasza:

Jajj, butus vagy te, nem hermafrodita... :D

És a lányok is mutálnak egy bizonyos szinten, csak nem feltűnő. Énekhangon mutatkozik meg legtöbbször.

2011. júl. 18. 19:42
 8/18 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el, benne van, h normális. Jah és a hormonokhoz iylen szinten nincs köze. És nem vagy hermafrodita:)

2011. júl. 18. 19:42
 9/18 anonim válasza:
a lányok is mutálnak főleg akik énekelnek ezért van az h egy csomo 10-11-12 éves lánynak jó hangja van majd elkezdenek mutálni és nem lesz jó hangjuk :S
2011. júl. 18. 19:50
 10/18 A kérdező kommentje:

akkor jó :O :D

egyébként tök mindegy,eddig se volt jó hangom ... csak elviselhető:))

de így :SS

amúgy nem cigizek -.^

2011. júl. 18. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!