Tamponcsere gyakorisága? Baj, ha 6-8 óránként cserélem csak?
A tájékoztatókra az van írva hogy maximum 6-8 óránként cserélni kell, tehát ha ennyit van fent, az még nem gond. Ha mondjuk az első napokban szinte állandóan ilyen időközönként cserélem, az sem gond? Mindig igyekszem megfelelő méretet használni (elején normált, utána light dayst), és ennyi idő alatt telik meg, korábban kivenni kellemetlen.
Évek óta használok tampont, a betétet egyszerűen nem bírom elviselni. Semmi problémám nincs, de felvetődött bennem a kérdés, hogy mennyire jó az ilyen gyakori csere, bár szerintem a nem teli tampon túl korai cseréje rosszabb. Szerintetek?
Képzeld most nincs meg :D Én amúgy se vagyok hisztis p*csa, amikor megvan, szóval ezt nagyon bebuktad.
Csak utálom, ha megmondják, hogy mit ne használjunk, mert jaj de rossz.
Köszönöm a válaszokat!
A betétet egyszerűen nem tudom elviselni, idegesít, zörög, kényelmetlen, átázik, stb. Annyira viszont nem gyenge, hogy mondjuk tisztasági betét elég lenne, szóval marad a tampon.
13:06 - én is így gondolom, pont a szárazon cserélgetésből lenne gond, szóval nem értem miért lenne jobb úgy. Ha ártalmas lenne, akkor nem a 6-8 órát írták volna rá maximumként.
13:22-nek: ne személyeskedjünk, azt pedig mindenki hadd dönste el maga, hogy mit használ amikor menstruál.
a betétet egyszerűen nem bírom elviselni
milyen kényes pitsák vannak manapság -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!