Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg (nem először), de...

Ma jött meg (nem először), de képes lettem volna az egész napomat átaludni. Más is van így?

Figyelt kérdés

Nem voltam este fent sokáig. 10-kor keltem, elmentem mosdóba, kinyitottam az ablakomat, bekapcsoltam a TV-t, visszaaludtam. 11-körül felébredtem. Ebédeltem, picit gépeztem, aztán megint TV-ztem, és elaludtam megint. 17:00 körül felkeltem, mérges voltam, hogy ennyit aludtam, ezért elmentem egy bevásárlóközpontba venni pár dolgot, ami kellett... Ha nem mentem volna el, akkor tuti megint elaludtam volna.

Kimerült tuti nem vagyok. Mások sosem voltak ilyen 'bajaim', csak most... Mellesleg most jobban fáj a derekam is, mint máskor, amikor megvolt, és most jobban érzem, hogy 'be vagyok dagadva'...

Kb 5 éve menstruálok.

2011. júl. 17. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a meleg miatt is lehet..
2011. júl. 17. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
A meleg is kikészíti az embert. Én is átaludtam majdnem az egész napot, pedig nincs meg a bajom.
2011. júl. 17. 20:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Pont nyáron vagyok elememben, amikor süt a nap, és 35-40 °C van :).

Számomra a tél húzós.

2011. júl. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!