Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Mi történt velem? 15/L

SOS! Mi történt velem? 15/L

Figyelt kérdés

már legalább három napja piros folyásom van, és néha görcsöl a hasam.naponta olyan 6 bugyit kell felvennem, mert mindegyik ilyen "cuccos" lesz.ilyenről még egészségtanon sem beszéltünk.anyumnak nem szóltam, mert külföldön van, és úgy drága a telefonálás.apummal nem tartom a kapcsolatot.lassan nem lesz több bugyim, már egy csomót ki kellett mosnom.

lehet , hogy belső vérzésem van??lécci segítsetek, ez nem vicc, nagyon félek.amúgy nem ütöttem meg a hasamat, nem tudom, mi lehet ez.

köszi mindenkinek!

15/L

2011. júl. 16. 18:22
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Nem kell gumi kesztyű, elég ha megmosod a kezed.
2011. júl. 16. 18:48
 32/46 A kérdező kommentje:

akkor jó.feltételezem, hogy ugyanaz a válaszoló segített nekem, nagyon szépen köszönöm!!!!

mindenkinek, aki nem nevetett ki, ezer köszönet

2011. júl. 16. 18:52
 33/46 anonim ***** válasza:

Ki volt az az idióta, aki jelentette??? Tudjátok, sajnos nem mindenhol világosítják fel a lányokat, okostojások! Pl. a vallásos/prűd családokban nem beszélnek ilyesmiről, és nem is engedik, h a gyerek kérdezzen, stb.

Szóval, Kérdező:

1. ne ess pánikba, ez a menstruáció, teljesen természetes, minden normális lány hónapról hónapra átesik ezen - ezért lehet kisbabád

2. egy vérzés 4-7 napos, eleinte erősebb, aztán gyengébb

3. a betétet ajánlom - jó anyudé is... bontsd ki, és a ragacsos felét tedd a bugyidra, h odatapadjon. És ennyi, az magába szívja a vért

4. betétet cserélni kell, 2-3 vagy 4 óránként - attól függ, mennyire telt meg, ezt érzed, vagy ha úgy gondolod, már eléggé, akkor tegyél be újat.

És itt az idő, olvass utána a dolgoknak.

2011. júl. 16. 18:55
 34/46 A kérdező kommentje:

köszi!hát nálunk sem beszélnek erről.az egészségtan tanárunk nagyon vallásos, nem beszélt nekünk erről.

de már nem félek, ha ez tényleg normális dolog.

nagyon köszi mindenkinek!!!!!

2011. júl. 16. 19:01
 35/46 anonim ***** válasza:
Én erről egyszer sem beszéltem itthon a szüleimmel, se a szexről, semiről, mégis tudtam már minden 10 évesen. És nem csak olyan szinten, h apa a kukiját belerakja anya nunijába, hanem a hormonoktól kezdve midnent.
2011. júl. 16. 20:23
 36/46 anonim válasza:

olvasd el ezt a cikket: [link]

itt megtudhatod a benned felmerülő kérdésekre a válaszokat:

[link]

2011. júl. 16. 20:28
 37/46 anonim válasza:
állj csak meg. írtad hogy nem tudod mi a tampon. meg hogy nincs otthon anyud. akkor honnan a fenéből tudod hogy ő is azt használ???????????
2011. júl. 16. 20:57
 38/46 A kérdező kommentje:

köszi a linket!!

am azt írtam, hogy anyukám nincs itthon, nem pedig betét vagy tampon nincs.de én azt, hogy anyumnak is van itthon, azt, a betétre értettem.mert azért arról nagyjából tudtam, mi az. tampont is láttam már, csak nem tudtam, mi az és hogy mire való.anyum nagyon prűd, tabu itthon az ilyesmi.köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 16. 21:03
 39/46 anonim ***** válasza:
ez azért durva.. xD mármint olyan hihetetlen, hogy egy 15 éves lány nem tud semmit erről.. eléggé kamu szaga van a dolognak! de hát ezt úgyse tudjuk meg! :)
2011. júl. 16. 23:15
 40/46 A kérdező kommentje:
pedig én ilyen gáz csaj vagyok...-.-nem tudtam.de már kezdem megérteni
2011. júl. 17. 01:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!