SOS! Mi történt velem? 15/L
már legalább három napja piros folyásom van, és néha görcsöl a hasam.naponta olyan 6 bugyit kell felvennem, mert mindegyik ilyen "cuccos" lesz.ilyenről még egészségtanon sem beszéltünk.anyumnak nem szóltam, mert külföldön van, és úgy drága a telefonálás.apummal nem tartom a kapcsolatot.lassan nem lesz több bugyim, már egy csomót ki kellett mosnom.
lehet , hogy belső vérzésem van??lécci segítsetek, ez nem vicc, nagyon félek.amúgy nem ütöttem meg a hasamat, nem tudom, mi lehet ez.
köszi mindenkinek!
15/L
akkor jó.feltételezem, hogy ugyanaz a válaszoló segített nekem, nagyon szépen köszönöm!!!!
mindenkinek, aki nem nevetett ki, ezer köszönet
Ki volt az az idióta, aki jelentette??? Tudjátok, sajnos nem mindenhol világosítják fel a lányokat, okostojások! Pl. a vallásos/prűd családokban nem beszélnek ilyesmiről, és nem is engedik, h a gyerek kérdezzen, stb.
Szóval, Kérdező:
1. ne ess pánikba, ez a menstruáció, teljesen természetes, minden normális lány hónapról hónapra átesik ezen - ezért lehet kisbabád
2. egy vérzés 4-7 napos, eleinte erősebb, aztán gyengébb
3. a betétet ajánlom - jó anyudé is... bontsd ki, és a ragacsos felét tedd a bugyidra, h odatapadjon. És ennyi, az magába szívja a vért
4. betétet cserélni kell, 2-3 vagy 4 óránként - attól függ, mennyire telt meg, ezt érzed, vagy ha úgy gondolod, már eléggé, akkor tegyél be újat.
És itt az idő, olvass utána a dolgoknak.
köszi!hát nálunk sem beszélnek erről.az egészségtan tanárunk nagyon vallásos, nem beszélt nekünk erről.
de már nem félek, ha ez tényleg normális dolog.
nagyon köszi mindenkinek!!!!!
köszi a linket!!
am azt írtam, hogy anyukám nincs itthon, nem pedig betét vagy tampon nincs.de én azt, hogy anyumnak is van itthon, azt, a betétre értettem.mert azért arról nagyjából tudtam, mi az. tampont is láttam már, csak nem tudtam, mi az és hogy mire való.anyum nagyon prűd, tabu itthon az ilyesmi.köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!