Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Mi történt velem? 15/L

SOS! Mi történt velem? 15/L

Figyelt kérdés

már legalább három napja piros folyásom van, és néha görcsöl a hasam.naponta olyan 6 bugyit kell felvennem, mert mindegyik ilyen "cuccos" lesz.ilyenről még egészségtanon sem beszéltünk.anyumnak nem szóltam, mert külföldön van, és úgy drága a telefonálás.apummal nem tartom a kapcsolatot.lassan nem lesz több bugyim, már egy csomót ki kellett mosnom.

lehet , hogy belső vérzésem van??lécci segítsetek, ez nem vicc, nagyon félek.amúgy nem ütöttem meg a hasamat, nem tudom, mi lehet ez.

köszi mindenkinek!

15/L

2011. júl. 16. 18:22
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Van egy ellenőrző szál, annak ki kell lógni a hüvelyedből, és azzal ki tudod húzni. 3-4 óránként kell cserélni, attól függően, hogy milyen erős a vérzésed. A vérzés általában 4-5 napig tart, de van akinek egy hétig is.
2011. júl. 16. 18:40
 22/46 A kérdező kommentje:
értem, köszi!és azt milyen gyakran kell kicserélni??mert a bugyim 1 perc alatt véres lett.ezt is ilyen sűrűn kell cserélni?és hol lehet kapni?
 23/46 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban és drogériákban is lehet kapni.
 24/46 anonim ***** válasza:

Eleinte elég a betét, tampont pedig jóformán bárhol tudsz venni, nagy bevásárlóközpontokban, DM-ben, soksok helyen :D Van hozzá kis leírás is a felhelyezésről, kiszedni pedig nagyon könnyű, mert van egy hosszú zsinórja ami nem, nem szakad el :) Tampont a vérzés erősségétől függően 2-6 óránként kell cserélni, betétet meg már olyan rég használtam, hogy nem tudom, utánanézni pedig lusta vagyok. :D

Görcsökre pedig gyógyszertárban vegyél Nospát, vagy ha nagyon durva, Algoflex M-et :)

2011. júl. 16. 18:41
 25/46 A kérdező kommentje:

mondom, hogy nem kamu!!nem volt ilyen a suliban!!és a barátok köztben ilyenről még nem volt szó.

de köszi az értelmes válaszokat!!

2011. júl. 16. 18:42
 26/46 A kérdező kommentje:
akkor nem személyre szabott?az anyumé is jó nekem??nagyon köszönömm a segítséget, aranyosak vagytok!!
2011. júl. 16. 18:43
 27/46 anonim ***** válasza:
Először betétet használj, és igen, használhatod Anyukádét is.
2011. júl. 16. 18:44
 28/46 A kérdező kommentje:
oké, köszi, már nem féek, csak fura volt.hálásan köszönöm!!!
2011. júl. 16. 18:46
 29/46 anonim ***** válasza:
Akár betétet használsz akár tampont mindig moss előtte és utána kezet! Piszkos kézzel sose nyúlj sem a puncidhoz, sem a betéthez vagy tamponhoz!
2011. júl. 16. 18:46
 30/46 A kérdező kommentje:
elég,ha megmosam, vay vegyek gumikesztyűt??nem akarom, hogy vmi bajom legyen.de tényleg nagyon hálás vagyok!!!
2011. júl. 16. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!