Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Április óta nem jött meg a...

Április óta nem jött meg a menstruációm. Terhes nem vagyok, orvos szerint nincs semmi bajom. De akkor mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 20:51
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Prolaktin, progeszteron, FSH, LH, ösztrogén, TSH, tesztoszteron vizsgálatra küldött. Csütörtökön megyek, és elvileg három hét alatt készül el (ezt picit sokallom :S de hát ez van).

33L irigyellek :P

Kérdező, keress fel egy másik orvost... Ha nincs pénzed magánra (nekem sincs), keress másik sztk-st...

Amúgy volt egy orvos régebben, akihez elmentem 1,5 hónapos késéssel, és azt mondta, hogy 3 hónap alatt nem nagyon szoktak foglalkozni vele, mert addig még "normális", akkor is ha valakinek amúgy rendszeres a ciklusa.

2011. júl. 19. 19:02
 42/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok, remélem valaki látja a közeljövőben amit írok... :)

Szóval, csütörtökön elmentem vérvételre, ahol a néni azt mondta, hogy mára már ott lesz az orvosnál az eredmény, és mehetek. Viszont szombaton megjött! Vagyis úgy félig-meddig, igazából szerintem ha egy betétet hagynék benn egész nap, akkor sem telne meg, meg főleg ilyen barnázós cucc, néhol-néhol pirosabb. És nem tudom eldönteni, hogy elmenjek-e ma az orvoshoz, vagy várjak a jövő hétig, mert mi van, ha vizsgálni akar valamit...? Vagy azt mostmár nem fog?

2011. júl. 25. 07:16
 43/45 A kérdező kommentje:
Voltál az orvosnál?
2011. júl. 25. 17:39
 44/45 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos nem értem volna ma oda rendelési időre ... De nem is baj, mert ma normálisan megjött, így nem is akartam menni. Majd jövő héten.

Te elmentél már másik orvoshoz?

2011. júl. 26. 02:00
 45/45 A kérdező kommentje:
Nem,tegnap elkezdtem szedni a fog.gátlót. Majd csak lesz valami...
2011. júl. 30. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!