Április óta nem jött meg a menstruációm. Terhes nem vagyok, orvos szerint nincs semmi bajom. De akkor mi lehet az oka?
Olvassa még valaki a kérdést? :)
22L vagyok akinek februárban jött meg utoljára...
Ma voltam orvosnál, ez végre csinált is valamit, hüvelyi UH-n nem talált semmit, beutalt hormonvizsgálatra.
Az a kérdésem, hogy hüvelyi UH-n ha nem látott semmit, az mit jelent? Mármint milyen lehetőségeket zár ki? Konkrétan arra gondolok, hogy ha nem látott cisztát, akkor nem lehet PCOS-m, nem? Egyáltalán mi az, ami egy hüvelyi UHból kiderült volna?
Köszi :)
kérdező, keress másik orvost
az én orvosom szó nélkül adta a beutalókat a hüvelyi UH-ra és a hormonvizsgálatra pedig csak április óta nincs menzeszem, nem úgy, mint a felettem író 22/L-nek
nekem holnap lesz az UH- hormonvizsgálat meg még soká, mert 2,5 hétre tudott csak időpontot adni a labor :S
szia 22/L!
sztem simán lehet PCOS betegséged..bár ilyenkor ciszták szoktak lenni..de ezt a betegséget nema nőgyógyász fogja megállapítani..max ő megerősíti majd! milyen hormonvizsgálatra küldtek el? ezt csak kifejezetten ezzel foglalkozó Endokrinológus tudja megállapítani..a sima vérvétel nem sokat számít!!!
Képzeld nekem meg ma megjött 4 hónap után!most örül a fejem:) próbálok lefogyni..mert tudom h ez is sokat számít nagyon..
írj még ha már tudsz vmit!
üdv
33/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!