Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Április óta nem jött meg a...

Április óta nem jött meg a menstruációm. Terhes nem vagyok, orvos szerint nincs semmi bajom. De akkor mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 20:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
nem tudom h merre laksz. de írd be a gugliba h endokrinológus és mellé a helység nevét ahol élsz.de sztem nem kell beutaló.de ha kell akkor minél előbb szerezz a háziorvostól!!!
2011. júl. 14. 18:52
 32/45 anonim ***** válasza:
Hát, ha gyereket akarsz egy év múlva, pláne elkezdeném alkalmazni a progeszteron krémet. Ugyanis a progeszteron nem csak a fogantatáshoz kell, hanem utána is.
2011. júl. 14. 20:01
 33/45 anonim ***** válasza:
Bocsánat, amiért kérdezek, de a a menzesz végi barna tényleg nem normális?
2011. júl. 17. 19:59
 34/45 anonim ***** válasza:
de normális! ki mondta h nem az?
2011. júl. 17. 20:11
 35/45 anonim ***** válasza:
Nem normális, ha több napig elhúzódik és az sem normális, ha menzesz előtt pár napig jelen van. Csak azt hisszük, hogy az, de azért szúrtam be azt a cikket a progeszteron hiányról.
2011. júl. 17. 20:16
 36/45 anonim ***** válasza:
nekem az utolsó két-három napon barna, és az első napon néha, de van, hogy akkor nem...
2011. júl. 17. 20:24
 37/45 anonim ***** válasza:

Olvassa még valaki a kérdést? :)

22L vagyok akinek februárban jött meg utoljára...

Ma voltam orvosnál, ez végre csinált is valamit, hüvelyi UH-n nem talált semmit, beutalt hormonvizsgálatra.

Az a kérdésem, hogy hüvelyi UH-n ha nem látott semmit, az mit jelent? Mármint milyen lehetőségeket zár ki? Konkrétan arra gondolok, hogy ha nem látott cisztát, akkor nem lehet PCOS-m, nem? Egyáltalán mi az, ami egy hüvelyi UHból kiderült volna?

Köszi :)

2011. júl. 18. 18:00
 38/45 A kérdező kommentje:
Nekem se talált semmit,bár nem is küldött hormonvizsgálatra,meg sehova,de én mégis a PCOS-re gyanakszom...
2011. júl. 19. 14:26
 39/45 anonim ***** válasza:

kérdező, keress másik orvost

az én orvosom szó nélkül adta a beutalókat a hüvelyi UH-ra és a hormonvizsgálatra pedig csak április óta nincs menzeszem, nem úgy, mint a felettem író 22/L-nek

nekem holnap lesz az UH- hormonvizsgálat meg még soká, mert 2,5 hétre tudott csak időpontot adni a labor :S

2011. júl. 19. 14:31
 40/45 anonim ***** válasza:

szia 22/L!

sztem simán lehet PCOS betegséged..bár ilyenkor ciszták szoktak lenni..de ezt a betegséget nema nőgyógyász fogja megállapítani..max ő megerősíti majd! milyen hormonvizsgálatra küldtek el? ezt csak kifejezetten ezzel foglalkozó Endokrinológus tudja megállapítani..a sima vérvétel nem sokat számít!!!

Képzeld nekem meg ma megjött 4 hónap után!most örül a fejem:) próbálok lefogyni..mert tudom h ez is sokat számít nagyon..

írj még ha már tudsz vmit!

üdv

33/L

2011. júl. 19. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!