Tehetek rá Canesten kenőcsöt?
Figyelt kérdés
Nagyon viszked a puncim, nem a hüvelyem, hanem úgy belül. Mindenhol. Már kamilláztam mindent csináltam ideig óráig jó, de aztán nem. Arran gondoltam hogy Canestennel bekenem óvatosan hogy a hüvelyembe ne menjen. Már nem bírom ezt a viszkedést. Meg a fenekem is végig viszked. Igazából szerintem ez azért jött ki mert a párommal kicsit elvesztettük a fejünk és megnyalt ott is. Már máskor is nyalt meg régebben de akkor nem volt gond. De most elviselhetetlen a viszketés. Valami gombát kaphattam a szájából? Most szedek Augmentint mert meg vagyok fázva, lehet az az oka? Az is?2009. márc. 31. 17:36
1/7 A kérdező kommentje:
Folyásom nincs.
2009. márc. 31. 17:37
2/7 anonim 

válasza:

Vegyél a patikában canesten kombit. Ha ez nem válik be, irány az orvos.
4/7 anonim 

válasza:

Megeshet, hogy az antibiotikum az oka, nem hiszem, hogy a nyalás miatt. De biztosat egy nőgyógyász tudna mondani.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még várok válaszokat! Igazából az antibiotikumot se érteném, mert szedtem már régebben is és nem volt gond! Na mindegy megpróbálok vmi vény nélküli krémet ha nem lesz jobb irány az orvos!!
2009. márc. 31. 17:50
6/7 anonim 

válasza:

Vegyél inkabb betadine huvelykupot.Szo szerint kimos.Az többféle eredetű megbetegedesre jo,nem csak a gombara.
7/7 anonim 

válasza:

Kenheted Canestennel az antibiotikumtól nekem is szokott viszketni,ha betétet használsz attól is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!