Mi lehet ez? Ugye nem lehetek rákos?
kb 2 hónapja észrevettem hogy vmi pattanás szerü kis valami ott van a fenekemen.
először ugye pattanásnak néztem,gondoltam,majd kinyomom vagy vmi.
nem foglalkoztam vele.
és tegnap este észrevettem hogy sokkal nagyobb lett és mikor megfogom,olyan mintha valami kis golyó lenne ott benne :S
és ne ordítsatok le kérlek,tudom hogy nagyon hülye vagyok,de azt hittem hogy biztos valami vízhólyag vagy nem tudom mi és beleszúrtam egy tűt :S egy picit fájt,aztán elkezdett ilyen gennyes vér folyni ki belőle.
mondom jólvan lefekszek aludni.
erre ma reggel is megnéztem hogy milyen és még mindig érződik ott az a csomó,mintha valami kis gömb vagy nem tudom mi lenne ott :S
és kezdek nagyon aggódni,eddig nem mertem senkinek se elmondani,de mostmár nagyon félek :S
lehet hogy rákos vagyok??
13 évesen egyáltalán hogy lehetek rákos? :S
13L
az a frunkulus az micsoda?
egyébként elmeséltem apának (benne bízok meg legjobban a családból,az anyám sose hallgat meg) de ő azt mondta hogy anyámmal menjek el orvoshoz :S
bőrgyógyászhoz menj el.
lehetsz rákos, de nem ettől.
kívánom, hogy ne legyél
köszönöm a válaszokat
elfogok menni orvoshoz,de remélem,csak ez a furunkulus lesz mert azt olvastam hogy antibiotikumokkal gyógyítható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!