Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz, hogy az állandó tangahor...

Igaz, hogy az állandó tangahordástól kialakul az aranyér?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 18:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sose értettem mi a jó a tangában -.-
2011. júl. 13. 13:50
 12/23 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: A méretednek megfelelő nagyságú tangát kell hordani, mert az nem vág be se alul, így nem tuszkolja a bacikat ide-oda, se a csípődön sem, így pedig szebb (és előnyösebb is). Én 14 éves korom óta hordom. Semmi ilyen gondom nincs vele. Gondolom akik beszóltak pasik voltak és nem igényes nőkkel találkoztak, és azt sem tudják mennyivel kényelmesebb.
2011. júl. 14. 09:54
 13/23 anonim ***** válasza:
Vagy prűd nők voltak, akik szerint tangát csak ribancok hordanak...
2011. júl. 15. 08:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Az egészségügyes nem férfi?
2011. júl. 16. 12:14
 15/23 anonim válasza:
15%

A tanga olyan ízléstelen és közönséges, mint a szilikonpántos melltartó, egy szép csipke szélű francia alsónemű vagy selyem esetleg egy igényes pamut sokkal vonzóbb egy férfi szemnek, mert nem mutat meg mindent egyből és maradnak titkok.

Általában az igénytelenebb kocsmatöltekékeknek jön be a tanga vagy annak aki visszamaradt a divat terén minimum 10 évet.

2011. júl. 16. 16:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Utolsónak: a tanga sem mutat meg mindent, csak a fenék részből mutat nagyobb darabot...

A francia alsónemű meg nem áll jól mindenkinek, mert akinek rövidebb a lába, még tovább rövidíti.

A tanga egy szabásvonal. Tangából is van igényes anyagból készült, nem csak normál szabásúból. Az is lehet szép csipke szélű vagy igényes pamut...

Nekem senki ne mondja, hogy ez pl. közönséges (vannak szebbek is nyilván, de most nincs időm keresgélni):

[link]

2011. júl. 17. 10:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Neked erről egy kocsmatöltelék jut eszedbe? Szerencsétlen, rossz tapasztalataid lehetnek a kocsmatöltelékekkel. :-D

[link]

2011. júl. 17. 10:17
 18/23 anonim ***** válasza:
Az utóbbi elég ribis. Szerintem is a klasszikus a szép. (persze nem a bugyogóra gondolok :) )
2011. júl. 17. 18:11
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

Közönséges, ízléstelen, igénytelen???? Ezt így kategorikusan kijelenteni??? :O

Az emberi butaságnak (és irigységnek) tényleg nincs határa..

2011. júl. 18. 09:02
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
Ribis? Ugyan mitől? Nem vagy te is egy kicsit prűd...? :-)
2011. júl. 18. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!