Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Aranyér?

Mi lehet ez? Aranyér?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves nő vagyok és aranyérre gyanakszom. Van a végbélnyílásomon egy bőr kitüremkedésem ami olyan mintha pattanás lenne ugy néz ki.Nincs székletemben vér,nem ég ,nincs sebhely és nincs nyomó szúró érzésem, de viszont ritkán viszket.

Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm.

2011. aug. 24. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Pattanás szerű? Nem szemölcs?
2011. aug. 24. 20:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem. Piros "pötty" szerű van ott. :(
2011. aug. 24. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Annyira nem kell bepánikolni, sok embernek van ilyen kisebb problémája. Van olyan is, hogy a visszér nem is türemkedik ki, csak egy kis bőrredő van.

Fénykép jó lenne azért. :D Jó, csak vicceltem.

2011. aug. 24. 20:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem látható csak piros és ha odanyúlók akkor érzek egy kis csomót . :(
2011. aug. 24. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Aha, hát lehet, hogy egy kis kezdődő aranyér.

Próbálj változtatni az étrendeden, könnyebb ételeket fogyasztani, több rostanyagot, gyümölcsöt, zöldséget. Próbálj arra törekedni, hogy egy-két naponta legyen ürítés. Nameg egy kis mozgás, sportolás. A vécén sem jó vele sokáig ülni, mert ha nincs alátámasztva és ráadásul még erőlködsz is, az nem kedvez neki.

Ha érzed, hogy egy kicsit fáj, érzékeny, akkor kend be valamilyen erre való krémmel, de a vazelin is jó például, attól nem fog súrlódni annyira.

2011. aug. 24. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Mutasd meg orvosnak.
2011. aug. 25. 07:44
 7/9 anonim válasza:

Szia!

nekem is ugyanolyan bőrredőm van,nem fáj,nem viszket,nincs kellemetlen érzés sem.... én is kezdődő aranyérre gondolok....kismama vok,úgyh előfordulhat h az.

2011. aug. 25. 11:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsótól kérdezem! És mit csinálsz ellene? Krém???
2011. aug. 26. 16:10
 9/9 anonim válasza:
Igazából nem teszek semmit,mert nem fáj,nem viszket... várok vele h lesz e vmi baj,ha igen akk doki...
2011. aug. 26. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!