Igaz, hogy az állandó tangahordástól kialakul az aranyér?
Ízléstelen??? Közönséges????
Már bocsánat, de ez LOL!!!
Kíváncsi vagyok, hogy a válaszolók tapasztalatból írnak-e, sok válasz nagyon elméletinek tűnik...
Én 34 éves vagyok, szerintem 15 éves korom óta kizárólag tangát hordok, és semmiféle nőgyógyászati bajt nem okozott nálam.
Ha valaki WC után odafigyel a megfelelő tisztálkodásra, akkor nem fognak a bacik rossz helyre kerülni...
Aranyeret mg biztosan nem okoz, de külső aranyeret valóban dörzsölhet, irritálhat.
És hogy ízléstelen, közönséges lenne... :-DDD A 19 év alatt minden párom imádta. :-)
Én 35 éves vagyok, és kb. én is 15 éves korom óta hordok tangát! Ja, és egészségügyes vagyok!
Szuper dolog a tanga! Nem okoz aranyeret, sőt megbetegedést sem! A külső aranyeret, el kell távolíttatni sebészi úton és, ha a seb begyógyult, utána újra lehet tangát hordani!.. (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!