13 vagyok és 5.-ben csak sima, de most már rendes melltartót hordok hallottam olyat, hogy ez gátolja növésben lévő mellet (leszoritja) mi most az igazság? Tényleg logni fog ha már most hordok? Vagy épp h ez az egészséges?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 15:52
1/5 anonim válasza:
megfelelő méretűt vegyél, ne kicsit, ne nagyobbat. és pont hogy melltartó hordása mellett lesznek szép feszes cickóid, mivel ha elkezdenek majd nőni, a súlya alapból 'lehúzná' majd. viszont a melltartó ezt nem engedi, ezért nem lesz később 'lógó' melled.
2/5 anonim válasza:
Mi a különbség a sima és a rendes melltartó között?
3/5 anonim válasza:
rendes: melltartó
sima: sporttopp
(gondolom)
4/5 A kérdező kommentje:
:) köszi szépen és igen a sima nekem a topp volt és a másik pedigh aminek vanh tartása:)
2009. márc. 31. 15:49
5/5 anonim válasza:
Hát, ez pont hogy fodrítva van, ha nem hordassz "rendes" melltartót, - és ha már kéne - na akkor lesznek lógósak!
És az hülyeség hogy megállitja őket a növésben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!