Mi lehet az oka a két napos kevés mensesnek?
Figyelt kérdés
Már hónapok óta ez van és nem tudom miért. Nemrég bekerültem a kórházba mert görcsöltem meg kevés volt a mensesem. A méhnyakban találtak valami folyadék tartalmú képletet. Először azt hitték terhes vagyok ezért is kellett azonnal befeküdnöm a kórházba,mert ez életveszélyes is lehet. De szerencsére nem terhesség. A havim csütörtökön megjött de péntek délután már szinte semmi nem volt mára pedig teljesen elmúlt. Kedden megyek vissza a dokihoz kontrollra.Remélem nem járok úgy mint a múltkor. Már tiszta ideg vagyok mert babát szeretnénk és lehet emiatt nem fog egyhamar összejönni.2011. júl. 9. 14:19
1/2 anonim válasza:
lehet a sok stressztől hogy ezen idegeskedsz vagy okozhatja ciszta is de ha UH-t csináltak és azon nem volt semmi akkor már csak a stresszre tudok gondolni vagy valami gond van a hormonokkal.Vérvételt kell csináltatni és egy UH-t nekem ez a véleményem
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál! Azóta már voltam dokinál aki mindent rendben talált. Ha most megjön a havim Closty-t kell szednem.
2011. júl. 31. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!