Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor van egy nőnek peteérése?...

Mikor van egy nőnek peteérése? 14F

Figyelt kérdés
tudom hogy unja mindenki az ilyen kérdéseket, de még nem kaptam rá normális választ. általában a ciklus hányadik napjától hányadik napjáig? normális válaszokat! köszönöm
2011. júl. 8. 16:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

menstruáció után olyan váladék van, amiben tovább eléldegélhetnek a spermiumok. És megvárják szépen az ovulációt(peteérést)

Érdemes a leányzónak magát figyelni, feljegyzéseket készíteni, ébredési hőt mérni, de csak az óvszer kiegészítésére!!

Ma már nagyon jó tabletták vannak tinilányoknak is!

Még a melle is megnő.

2011. júl. 8. 17:36
 12/12 anonim ***** válasza:

De ha nem akarsz mindig számolgatni, akkor 2-3 naponta kóstold meg odalent a barátnődet. Élvezetes módja annak, hogy kiderítsd, éppen mi a helyzet odalent. Teljesen spontán észrevettem, hogy menstruáció előtt két hétig sokkal finomabb, kellemesebb és enyhébb a hüvelyváladék íze. Állagra pedig ugyebár hígabb, nedvesebb. Ha viszonylag erős íze van és érzékelhető szaga (oké, illata.), valamint relatíve sűrű és nem átlátszó, akkor még nem volt peteérése. Később utánaolvastam és tényleg nem butaság, íz alapján nagy pontossággal megállapíható, hogy hol tart a ciklusban.

20/F

2011. júl. 15. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!