Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy 140-150 kilós nőnek van...

Egy 140-150 kilós nőnek van peteérése?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki borzasztóan kövér és mégis teherbe esett, azt hittem eddig, hogy ilyen súlynál már nincs peteérés.
2009. nov. 16. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Baromság nem a súly hanem a hormonok határozzák meg.
2009. nov. 16. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
A súly nem változtat azon, hogy valaki lány/nő. És megsűgom pupertás kortól kezdenek a lányok menstruálni és ez egészen a klimaxig tart olyan kb.: 50-55 éves korig, de mindenkinél változó. De, ha te úgy érzed, hogy a súlyod megváltoztattja a nemed, akkor fordulj szakemberhez...
2009. nov. 16. 15:58
 3/11 A kérdező kommentje:

"De, ha te úgy érzed, hogy a súlyod megváltoztattja a nemed, akkor fordulj szakemberhez..."

tessék?

2009. nov. 16. 16:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Én nem transszexualitásról beszélek hanem arról hogy nagy súlynál a menszesz már össze van zavarodva és a peteérés is megszűnik. Attól még nő az illető. Vagy lehet nem ehhez a kérdéshez akartál írni, mert nincs összhangban a kérdésemmel a válaszod...
2009. nov. 16. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

OFF: 15:58-as, ha nem érted a kérdést, inkább ne válaszolj...

A kérdésre: igen is és nem is. LEHETSÉGES, hogy egy 150 kilós nőnek rendben működik a ciklusa, van peteérése, stb. Ahogy az is lehetséges, hogy egy normál súlyú nőnek nincs peteérése. Viszont a 150 kilósnál nagyobb az esély, hogy valami nem jól működjön a honromháztartásban. Az, hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás, azt nem tudni - vagyis hogy a hormonális probléma miatt lett kövér, vagy a kövérség miatt zavarodott-e meg a rendszer.

Saját tapasztalat: Én ugyan nem vagyok 140-150 kiló, de sajnos 100 kiló fölött vagyok egy kicsivel és nincs peteérésem. Túl vagyok az endokrin és a nőgyógyászati kivizsgáláson, sem szervi, sem belgyógyászati elváltozás nem indolokolja a peteérés hiányát, így jobb híjján a súlyomra fogták és fogynom kell.

A válasz rövien a kérdésedre: lehet, de nem biztos hogy van peteérése egy 150 kilós nőnek.

25/L

2009. nov. 16. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
A nagy súly - mint ahogy a túl kicsi is - okozHAT ilyen problémákat, de ez nem törvényszerű!
2009. nov. 16. 16:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Ó értem mostmár! Köszönöm a válaszokat! 16:06-os válaszoló: és azt hogy lehet észrevenni hogy valakinek nincs peteérése? Mert írod hogy voltál kivizsgálásokon. Van ennek valamilyen jele?
2009. nov. 16. 16:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, volt jele. Fogamzásgátló abbahagyása után négyszer még megjött magától, aztán meg semmi. Vérzéskiamradás volt nálam a "jel".
2009. nov. 16. 16:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a válaszokat, neked pedig mielőbbi javulást kívánok!!
2009. nov. 16. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Szívesen és köszönöm! :) Reméljük eredményes lesz a fogyi!
2009. nov. 16. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!