Mi okozhatja, a kellemetlen nemiszerv szagot?
21 éves vagyok, és álltalában ciklusom után nagyon dög szagú a nemiszervem!
Ruhán keresztül is lehet érezni! Orrfacsaró bűze van!
Mi okozhatja?
Először is a legtöbb intim mosakodó tartalmaz sodium lauryl sulfat-ot, ami egy nagyon agresszív zsíroldó, és szinte teljesen lemarja a bőr természetes védelmi rétegét, intim mosakodóban alkalmazva az intim zóna kényes ph-ját is tönkreteszi.Ha ezeket használod, akkor "megágyazol" a nőgyógyászati problémáknak. Az intim területeket tiszta vízzel kell tisztítani, de ha mindenáron szeretnél valamit használni, akkor elsősorban natúr kecsketejes szappant ajánlott,de az sem naponta.
Az intim törlőkendőt is felejtsd el, telis-tele van vegyi anyaggal. Meg egyébként is minek? Ezeknek a területeknek a túlzott ápolása több kárt csinál, mint hasznot.
15:44!
Jómagam és több hölgy ismerősöm pedig pont az ellenkezőjét tapasztaltuk! Mig nem használtunk lemosót sokat küzdöttünk mindenféle banális problémával odalenn. (tudjuk aki arra hajlamos az még egy ártatlan strandolás után is panaszokkal küzdhet) mióta intim lemosót használunk soha semmi gond nem volt. Nekem a candidám akkor múlt el amikor lemosót kezdtem használni, előtte meg véresre vakartam magam odalenn annyira viszketett és egy patikányi hüvelykú, semmi nem segitett...
De a lemosó óta semmi bajom! Egyszer abbahagytam, leálltam róla hát kezdődött is a viszketés pár nap után...
Szóval szerintem ez egyéni dolog, van akinek beválik van akinek nem ki kell próbálni!
Én úgy tudom ezek a lemosók PH semlegesek általában, vagy ha nem akkor enyhén savasak ami jó, tehát a bőr PH-ját semmiképpen nem ingathatja meg semmilyen irányba! Én nem tudom milyen agressziv anyagokról beszélsz sose láttam feltüntetve rajta ilyesmit, nem is tapasztaltam, kellemes illatú természetes alapanyagú bőrbarát PH védő lemosóm van megbizom benne mert bevált! Egész más odalenn az embernek az érzése is! Tisztábbnak és frissebbnek érzem magam.
Nekem elképzelhetetlen lenne csupán a tiszta viz, mert ugy gondolom nem kellően hatékony plusz én szeretek illatos lenni a lemosó diszkrét, szolid illatát kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!