Idegesebb vagyok fáj a mellkasomnál belül, de nem nyomás inkább kellemetlen, és ugyanott a hátamnál középen hátul. Mi okozhatja?
Nem, nem, nem ennek semmi köze a gerincferdüléshez.
Én 1 hónapja estem át ugyanezen. Iszonyúan fájdalmas tud lenni, egy idő után az ember csak fekszik de csak kínlódik a fájdalomtól. Nekem szó szerint halálfélelmem volt!!!!
Vérvételen kiderült magnéziumhiányos vagyok, ez okozza a hátfájást, stressz meg még fokozza is.
A bordáid közötti erős fájdalomra vegyél be gyorsan Buscopant, a hátadra meg Magne B6-ot.
És pihenj sokat!!!!
Meglátod ezek segíteni fognak.
Rajtam is csak ezek segítettek! Én felkelni se tudtam a fájdalomtól, csak sírtam pedig nagy a fájdalomküszöböm de ez már sok volt.
Előző vagyok!
Lemaradt: most olvastam el mégegyszer:
Szóval még nincsenek olyan erős fájdalamid mint nekem voltak. Ez jó. De olyanok lesznek hamar ha nem veszed be ezeket a gyógyszereket amiket írtam.
Saját tapasztalat, mert én nem is foglalkoztam vele, fájt-fájt hadd fájjon gondoltam. De pár nap múlva annyira fájt hogy azt hittem itt a vég...
Szóval nem játék!
buscopán mire van? nem ismerem
reggel elmegyek dokihoz,mert stressz is kihozhatja nem?de ez nem a szívem?sajna aggódok tudod a hipohonderségem :(
dokitol kérek vérvételt szívemet megnézetem,ez is legalább megnyugtat,és mi oldja a stresszt?futás,sport?Mert sokat idegeskedek,érzem oldanom kellenne,meg persze máshogy gondolkodni,de sajna az a nehezebb.félek attol ismét pánikbeteg leszek,mert ma is levert a viz 3 percre,sokat szédülök mostanában a hátam meg fáj.Köszönöm ha válaszolnál kérdéseimre.Elég nehéz életszakaszban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!