A nemiszervnél golyó alakú kitüremkedés mi lehet?
Figyelt kérdés
bejelentkeztem dokihoz,jövőhétre kaptam időpontot,de nagyon félek tőlle mire számíthatok szerintetek?
20/L
2011. júl. 7. 15:34
1/9 anonim válasza:
Szerintem szőrtüsző gyulladás, bár én nem mentem vele orvoshoz, mindig borotválkozás után, vagy ha nagyon dörzsöli a bugyi,akkor szokott kijönni és piros felette a bőr, pár nap alatt elmúlik. Nekem a combom és a p.uncim között szokott lenni!!!
3/9 anonim válasza:
Találtam egy videót a furunkulus eltávolításáról, hát fúj!!! [link]
4/9 A kérdező kommentje:
figyejj rem h az amit modntál..
csak az a probléma h a nyakamnál is van egy ugyanolyan.. ésa az egy pár hete jelentkezett arra ráfogtam h szőrtüszőgyulladás ezért parázok jobban
2011. júl. 7. 17:00
5/9 A kérdező kommentje:
jézus ez non undi
2011. júl. 7. 17:02
6/9 A kérdező kommentje:
bartholin-re gyanakszok?! és ahhoz műtéti beavatkozás kell azért jelentkeztem be
2011. júl. 7. 18:26
7/9 anonim válasza:
Neked konkrétan hol van? Mert a Bartholin az a hüvelybemenetnél van!!! Reménykedjünk a szőrtüsző gyulladásban!!! :)
8/9 A kérdező kommentje:
a nagy szeméremajkaknál legalul
2011. júl. 7. 22:50
9/9 anonim válasza:
akkor tényleg lehet a bartholin mirigy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!