Ez mi lehet? 6 hónapja szültem, és a hüvely bemenetemnél érzek néha (kb 2-3 hete) valamit, mintha egy golyó lenne (tükörrel meg is néztem) a saját testemből, bőrömből.
Szia!
Nekem is hasonló panaszom volt/van, csak nekem a terhesség 32. hetében kezdődött. Mint később kiderült hüvelyi viszér miatt vérezgetek. Szülés után jobb lett, de meg nem szűnt. Majdnem fél évig mászkáltam orvostól orvosig, mire kiderült, hogy mi a gond. A doki azt mondta, hogy most még nem kell műteni, nem olyan nagy a baj. Néha szinte el is tűnik a csomó, máskor meg kidudorodik, majd kivérzik. Szerintem (ha más ötlete nincs az orvosnak), kérdezz rá, mert én mikor visszamentem az eredeti orvosomhoz, aki addig tanácstalan volt és vittem neki a másiktól a leletet, csak annyit mondott, hogy "Jé, erre nem is gondoltam!"
Mindenképpen menj el dokihoz!
Estetleg végbél- vagy hólyagsérv? Merről dudorodik be, elölről vagy hátulról?
Bár ha vérzik, akkor inkább visszér tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!