Mire jó a kamillás ülőfürdő?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy kicsit tudatlan vagyok, de az interneten nem találtam semmi használható információt.
Ha jól hallottam gombás fertőzésekre is jó. Vagy rosszul tudom?
Kérlek ne oktassatok ki! Köszi előre is a válaszokat!
2011. júl. 3. 20:55
1/6 anonim válasza:
A kamilla legfontosabb tulajdonsága a gyulladás-csökkentés.Hasznos lehet gombás fertőzésre,hogy el is tudja-e mulasztani,az már más kérdés.
2/6 anonim válasza:
Hólyaghurutra, egyéb altesti gyulladásra lehet használni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Elmúlni csak gyógyszerrel múlhat el?
Vagy gombás fertőzésre esetleg tudtok még valami házi patikát?
2011. júl. 3. 21:09
4/6 anonim válasza:
Én gyógyszert akkor alkalmaznék csak,ha nagy a gáz,vagy igen makacs a dolog(akkor sem biztos,hogy megoldja)Hiszek viszont Earl Mindellnek.aki szintén orvos,és probiotikumokkal gyógyítja a gombás fertőzéseket.Ha ugyanis egyensúlyban vannak a hasznos baktériumok a testben,nem tudnak a gombák elszaporodni.A legjobb termékek az FLP-a probiotikum(nem olcsó)szerintem a Dr.Chen-es is jó,vagy a folyékony Hummel mikrorostos gél vagy primbiotikum.Pár hónappal számolj,míg helyreáll a bélflóra,viszont ha ezt a lépést elmulasztod megtenni,akkor mindig vissza fog térni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!
A nőgyógyászom azt mondta, hogy elég valamilyen házi praktikát alkalmaznom, de nem ajánlott semmit, hiába kérdeztem rá... :/
2011. júl. 4. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!