Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amíg nem jutok nőgyógyászhoz...

Amíg nem jutok nőgyógyászhoz addig jó a kamillás ülőfürdő?

Figyelt kérdés
Kértem időpontot,de csak 1 héttel későbbre adtak,addig meg muszáj vmit kezdenem magammal.Sárgás,büdös folyásom van.Kamillás ülőfürdő jót tesz?Csak mert tegnap csináltam egyet,beleültem 10 percre,aztán kiszálltam,és kicsit viszketett a puncim,pedig nem szokott.Lehet hogy kiszárította?Esetleg más gyógynövény,ami hatásos?
2010. okt. 31. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha fertőzésed van egyáltalán nem jó az ülőfürdő, sőt a kamilla sem. Hiába mondják sokan, hogy az a jó, de nézz utána a fertőzésre nem jó a kamilla.

HA esetleg van még gyógyszertár a környékeden, akkor vegyél hüvelygombára krémet.

2010. okt. 31. 09:03
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem hüvelygombám van,hanem vmilyen bacis fertőzés,mert egyáltalán nem viszket,csak tegnap viszketett egy kicsit,miután kikászálódtam a kamillából.
2010. okt. 31. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Mást én sem ajánlanék, csak kamillát orvos nélkül! Ahogy tudsz, minél előbb menj orvoshoz! Hány éves vagy?
2010. okt. 31. 09:20
 4/5 A kérdező kommentje:
18.
2010. okt. 31. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem viszket még lehet gomba, mivel nem törvényszerű, hogy viszkessen. Amúgy nem biztos, hogy a gomba fertőzés a hüvelyben van csak, ezért lehet, hogy candidád van, ami egy bélgomba és alul jön ki ezért nem viszket. Egyébként nekem sokszor volt hüvelygombám mire kiderült, hogy candidám van és soha nem viszketett.

(első válaszoló)

2010. okt. 31. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!