Akik abbahagytátok a fogamzásgátlót. Megbántátok?
Figyelt kérdés
Ma kellene bevennem a 7 napos szünet után. 1 éve szedem, de sajnos állandóan hüvelygombám van mióta szedem és fogyni is alig tudok mellette. Abba szeretném hagyni, de terhes sem szeretnék lenni, persze tudom vannak más módszerek, de azért azok jóval bonyolultabbak. Elsősorban az érdekelne, hogy jobban éreztétek-e magatokat miután abbahagytátok? És hogy mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?:)
19/L
2011. júl. 1. 12:47
11/20 anonim válasza:
Én meg fogytam tőle, és hányingerem is volt délelőttönként. Sokkal feszültebb voltam a tablettaszedés alatt, nekem nem vált be.
12/20 anonim válasza:
Én a fogamzásgátló helyett ezt használom, és teljesen megbízható, és nincs semmi problémám!!! .: [link]
13/20 anonim válasza:
Kedves utolsó,ez jó ötlet,de hogy ilyen drága,ez hány alkalmas?
14/20 anonim válasza:
Én a közti vérezgetések miatt hagytam abba,miután 4-5 gyógyszert váltottunk(nőgyógyászok:-De hát ezekben alig van hormon!...ja!)és a végén a vérhiánytól alig másztam,libidó a béka feneke alatt,és valóban gyakrabban voltak fertőzések(ha jól emlékszem mióta abbahagytam/5-6 éve/talán egyszer,ha volt)nem tudjuk,igazán mennyi hormon van benne,de több,mint gyanús,hogy ennyi lánynál okoz problémát a szedése.
15/20 anonim válasza:
Ezt egyszer megveszed,és örökre a tied,és használhatod! Tehát nincs alkalomhoz kötve! :)
16/20 anonim válasza:
Ha ez tényleg megbízható,az szuper!Egyébként én miután abbahagytam a gyógyszert hüvelykúpot alkalmaztam,de sem nekem,sem a barátomnak nem kifejezetten jött be gépzsíríze miatt:)de amúgy megbízhatónak bizonyult,bár én midig féltem a használata közben,és az is feszélyezett,hogy egy órával előtte és utána nem szabadna szappannal mosakodni,mert elbontja a a spermiumölő hatóanyagát.
17/20 anonim válasza:
Igen, sajna a kúpnak megvan a hátránya is! Ezért tudom csak ezt javasolni,mert se íz,semmi,és többet nem is kell költeni fogamzásgátlásra! :)
18/20 anonim válasza:
Én szülés után nem kezdtem ujra,és ugyanugy nem tudtam fogyni....most ujra szedem,és tudok mégis fogyni.Viszont lehet egy ygogyszerváltás elég lenne neked,mert fősulin egy másik fajta gyogyszertöl én is hiztam.
Gomba pedig nem a gyógyszertől van.
lehet hasonlo vagy mint én,aki akármennyire körültekintő,de ha idegen wc-t használ,kijön a gomba.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ:) Hát másra már nem tudok gondolni, mert nem mindig kezelve volt rendesen, el is múlt...de max 1 hétre. A barátom is kapott krémet és gyógyszert is, rendesen megvártuk amíg mindketten végeztünk a gyógyszerrel stb mégis mindig visszajött. A gyógyszer papírján is ott van mellékhatások között a hüvelygomba, úgyhogy szerintem nálam tuti ez jött még ki a többi mellett. Amúgy abbahagytam, pénteken nem vettem be a következő levéllel, eddig semmi változás. Vagyis de...mielőtt megjött megint hüvelygombám volt...máskor miután elmúlt a menstruációm utána rá 2 napra megint éreztem, hogy kezd előjönni, pénteken múlt el és eddig még minden oké, remélem így is marad. Amúgy ezen kívül is még rengeteg gondom volt pl...szexhez semmi kedvem nem volt az utóbbi fél évben, tiszta narancsbőr lettem, pedig járok edzeni is, mivel vízhajtó hatású volt enyhén...amit nem neveznék annak:D Állandóan pisilni jártam, egy órát sem bírtam ki pisilés nélkül, és éjjel is volt, hogy 3x arra keltem, hogy wc-re kell mennem. Elégé zavaró volt.
2011. júl. 4. 12:51
20/20 anonim válasza:
nem bántam meg. nekem cisztára irták a fogi gétlüt, szedtem 8 évig, majd abbahagytam, de epeköveim lettek, nagy valoszinűséggel a fogamzásgátlótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!