Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akik abbahagytátok a fogamzásg...

Akik abbahagytátok a fogamzásgátlót. Megbántátok?

Figyelt kérdés

Ma kellene bevennem a 7 napos szünet után. 1 éve szedem, de sajnos állandóan hüvelygombám van mióta szedem és fogyni is alig tudok mellette. Abba szeretném hagyni, de terhes sem szeretnék lenni, persze tudom vannak más módszerek, de azért azok jóval bonyolultabbak. Elsősorban az érdekelne, hogy jobban éreztétek-e magatokat miután abbahagytátok? És hogy mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?:)

19/L

2011. júl. 1. 12:47
1 2
 1/20 anonim válasza:
Amióta abba hagytam teljesen felborult a hormonháztartásom..,de viszont 1 hónap alatt le fogytam azt a 10 kilót amit a gyógyszertől szedtem fel.
2011. júl. 1. 12:55
 2/20 anonim ***** válasza:

Nem bántam meg,nekem rengeteg problémám lett tőle,szerencsére mióta abbahgytam megszűnt.

tablettaváltás nem segitett,eleve a hormonális fogamzásgátlástól voltak bajaim.ismerőseim körében szinte mindenkinek volt valami panasza néhány év szedés után,van aki szedte 4 évig és most orvosról rovosra járkál,hogy egyáltalán legyen ciklusa.

Én nem ellenkampányolni szeretnék,mert van akinek bejön és nem okoz panaszokat,nincs mellékhatása,több év szedés után is visszaáll a saját ciklusa,de én ha ma választhatnék nem szedtem volna,az biztos.

Én óvszertpárti vagyok,ilyen krémekben,kúpokban nem bizok,pont úgy ahogy a hőmérőzésben sem,spirált még nem lehet,hormonális cuccok kilőve,marad a gumi.

2011. júl. 1. 12:57
 3/20 A kérdező kommentje:
Tehát nem jött meg rendesen?:s Te is úgy hagytad abba a szedését, hogy nem vetted be 7 nap szünet után a következő levelet?
2011. júl. 1. 12:57
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem bántam meg!

Kicsit rendszertelen lett ciklusom (előtte is ilyen volt) viszont sokkal energikusabb vagyok, fogytam, elmúlt a narancsbőröm, újra kívánom a szexet és elmúlt az ekcémám :))

25/N

2011. júl. 1. 13:00
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen nekem is a gumi az amit még elfogadok a gyógyszer után, de már volt rossz tapasztalatom ezzel is...kiszakadt és emiatt biztos vagyok benne, hogy mindig azon izgulnék közben, hogy lehet, hogy megint kifog szakadni. Az meg elég érdekes lenne ha közben mindig ellenőrizgetnénk:S De szerintem a gyógyszert mindenképpen abbahagyom, mert már a szexhez sincs tőle túl sok kedvem...persze a 7 napos szünetben meg annyira kívánom, akkor meg ugye nem lehet, szóval ez is biztos, hogy a gyógyszertől van.
2011. júl. 1. 13:00
 6/20 A kérdező kommentje:
Narancsbőröm nekem is van rengeteg mióta szedem...igazából a fogamzásgátláson kívül csak rossz hatásai vannak rám:S Na most sikerült meggyőznöm magam a segítségetekkel, hogy abba kell hagynom:)
2011. júl. 1. 13:02
 7/20 anonim ***** válasza:

Én a 21 nap közben hagytam abba ,mert rögtön abba kellett hagynom orvosi utasitásra,egyébként érdemes megvárni a 7 napos szünetet igen.

Csak arra figyelj,hogyha nem kezded el végül az új levelet,akkor a szünetben már védekezzetek,mert a spermiumok 2-3 napig is élhetnek még benned,és ha nem kezded el az új levelet,akkor gond lehet ebből.

Nekem negyébként viszeres lett a lábam,állandóan fájt a fejem,libidóm 0,hangulatingadozás,utána 3-4 honap volt mire visszaállt a ciklusom,addig össze vissza jött meg,holott világ életemben rendszeres volt a gyógyszer előtt.Kiderült az is,hogy van trombózishajlamom,ezért kellett rögtön abbahagynom.

2011. júl. 1. 13:50
 8/20 anonim ***** válasza:
ja és híztam is,pedig ez állitolag valami hiperszuper vizhajtós tabletta volt..én meg egész életemben sporoltam,normálisan étkeztem,ezért érdekes,hogy csak a tabletta szedés alatt híztam meg vagy 10 kilót....:S
2011. júl. 1. 13:52
 9/20 A kérdező kommentje:
hát igen, szerintem is hülyeség, hogy nem lehet hízni tőle...érdekes, a legtöbb lány akkor kezd el hízni amikor elkezd fogamzásgátlót szedni...
2011. júl. 1. 14:05
 10/20 anonim ***** válasza:

Én nem bántam meg egyáltalán, mondjuk semmi változás nem volt nekem semmilyen téren, ha szedtem, ha nem. Mondjuk én egy párkapcsolat végén hagytam abba, az egy éjszakásokért meg teljesen felesleges szedni, úgyhogy nem bántam meg :)

18/L

2011. júl. 1. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!