Akik abbahagytátok a fogamzásgátlót. Megbántátok?
Ma kellene bevennem a 7 napos szünet után. 1 éve szedem, de sajnos állandóan hüvelygombám van mióta szedem és fogyni is alig tudok mellette. Abba szeretném hagyni, de terhes sem szeretnék lenni, persze tudom vannak más módszerek, de azért azok jóval bonyolultabbak. Elsősorban az érdekelne, hogy jobban éreztétek-e magatokat miután abbahagytátok? És hogy mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?:)
19/L
Nem bántam meg,nekem rengeteg problémám lett tőle,szerencsére mióta abbahgytam megszűnt.
tablettaváltás nem segitett,eleve a hormonális fogamzásgátlástól voltak bajaim.ismerőseim körében szinte mindenkinek volt valami panasza néhány év szedés után,van aki szedte 4 évig és most orvosról rovosra járkál,hogy egyáltalán legyen ciklusa.
Én nem ellenkampányolni szeretnék,mert van akinek bejön és nem okoz panaszokat,nincs mellékhatása,több év szedés után is visszaáll a saját ciklusa,de én ha ma választhatnék nem szedtem volna,az biztos.
Én óvszertpárti vagyok,ilyen krémekben,kúpokban nem bizok,pont úgy ahogy a hőmérőzésben sem,spirált még nem lehet,hormonális cuccok kilőve,marad a gumi.
Nem bántam meg!
Kicsit rendszertelen lett ciklusom (előtte is ilyen volt) viszont sokkal energikusabb vagyok, fogytam, elmúlt a narancsbőröm, újra kívánom a szexet és elmúlt az ekcémám :))
25/N
Én a 21 nap közben hagytam abba ,mert rögtön abba kellett hagynom orvosi utasitásra,egyébként érdemes megvárni a 7 napos szünetet igen.
Csak arra figyelj,hogyha nem kezded el végül az új levelet,akkor a szünetben már védekezzetek,mert a spermiumok 2-3 napig is élhetnek még benned,és ha nem kezded el az új levelet,akkor gond lehet ebből.
Nekem negyébként viszeres lett a lábam,állandóan fájt a fejem,libidóm 0,hangulatingadozás,utána 3-4 honap volt mire visszaállt a ciklusom,addig össze vissza jött meg,holott világ életemben rendszeres volt a gyógyszer előtt.Kiderült az is,hogy van trombózishajlamom,ezért kellett rögtön abbahagynom.
Én nem bántam meg egyáltalán, mondjuk semmi változás nem volt nekem semmilyen téren, ha szedtem, ha nem. Mondjuk én egy párkapcsolat végén hagytam abba, az egy éjszakásokért meg teljesen felesleges szedni, úgyhogy nem bántam meg :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!