Nem merek tampont használni! 13 éves vagyok. De valahogy félek hogy másfele teszem stb. Szerintetek nem korai még a tampon? Most lesz egy éve hogy megjött. Szerintetek miért félek ennyire tőle?
Eddig betétet használtam de ugy gondolom hogy a tampon könnyebb lenne és kényelmesebb is! Szerintetek???
Légyszi irjatok!!!
Köszi
Nem tudom, hogy mióta menstruálsz, de azért egy évet érdemes várnod a tamponnal attól az időponttól, amikor először megjött...
Amúgy a tampon dobozában található használati utasítás, hogy mit hogyan kell csinálni, és ha figyelmesen elolvasod, akkor semmit sem tudsz rossz helyre "dugni", meg elrontani! :)
A tampon kényelmesebb, de nekem már okozott fertőzést, és meggyengítheti a hüvely izmait is. Szerintem a betét jobb.
Volt néhány év, amíg próbálkoztam a tamponnal,de végleg a betétet választottam, mert kisebb a fertőzés kockázata. Max ha nyaralok és be akarok menni a tengerbe, akkor használok tampont. Szerintem várd meg, amíg nem lesz szexuális életed.
Jó köszönöm a válaszokat de lenne még egy kérdésem...
Hogyan veszem észre ha tele van??? Miért félek ennyire???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!