Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem merek tampont használni!...

Nem merek tampont használni! 13 éves vagyok. De valahogy félek hogy másfele teszem stb. Szerintetek nem korai még a tampon? Most lesz egy éve hogy megjött. Szerintetek miért félek ennyire tőle?

Figyelt kérdés

Eddig betétet használtam de ugy gondolom hogy a tampon könnyebb lenne és kényelmesebb is! Szerintetek???

Légyszi irjatok!!!

Köszi

2011. jún. 23. 12:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod rossz helyre betenni, mert nem férne be. nézd meg magad lentről egy tükörrel, és így próbálkozz, de először, csak mini tamponnal.
2011. jún. 23. 12:21
 2/24 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom, hogy mióta menstruálsz, de azért egy évet érdemes várnod a tamponnal attól az időponttól, amikor először megjött...

Amúgy a tampon dobozában található használati utasítás, hogy mit hogyan kell csinálni, és ha figyelmesen elolvasod, akkor semmit sem tudsz rossz helyre "dugni", meg elrontani! :)

2011. jún. 23. 12:24
 3/24 anonim ***** válasza:
0%

A tampon kényelmesebb, de nekem már okozott fertőzést, és meggyengítheti a hüvely izmait is. Szerintem a betét jobb.

Volt néhány év, amíg próbálkoztam a tamponnal,de végleg a betétet választottam, mert kisebb a fertőzés kockázata. Max ha nyaralok és be akarok menni a tengerbe, akkor használok tampont. Szerintem várd meg, amíg nem lesz szexuális életed.

2011. jún. 23. 12:28
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le bugyi nélkül egy tükör elé, húzd szét a puncidat. 2 lyukat látsz ott. A felső az nagyon kicsi, az a húgycső, oda semmiképp nem megy fel a tampon. Alatta van a hüvely, oda kell a tampont dugni.
2011. jún. 23. 12:40
 5/24 A kérdező kommentje:

Jó köszönöm a válaszokat de lenne még egy kérdésem...

Hogyan veszem észre ha tele van??? Miért félek ennyire???

2011. jún. 23. 17:00
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Picit meghúzod a zsinórt, és ha elkezd csúszni, akkor van tele.
2011. jún. 23. 17:03
 7/24 A kérdező kommentje:
Okéé....nagyon köszönöm a válaszokat!!!! Ha még van valami kérdezek!! :))
2011. jún. 23. 17:08
 8/24 A kérdező kommentje:
És nem korai?? most lesz 1 éve hogy menstruálok......
2011. jún. 23. 17:15
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
Nekem mindig is azt mondták, mindenhol azt hallottam a tamponról, hogy akkor érdemes elkezdeni használni, amikor már minimum egy éve menstruálsz (általában ennyi idő kell arra, hogy rendesen beálljon!) Bár mondjuk nekem még mindig kilóg néhány nap, de főleg az fontos, hogy tudd melyik napokon milyen erős/gyenge a vérzésed (így el tudod dönteni, hogy milyen gyakran, és milyen méretű tampon kell neked!) 16/L
2011. jún. 23. 19:52
 10/24 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon köszönöm!! :)
2011. jún. 24. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!