Strandra megyünk, de nekem pont megjött, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tamponnal megoldható, vagy az sem alkalmas???
Nem szeretném kihagyni... ^^
2011. jún. 19. 13:07
1/7 anonim válasza:
Lehetsz tamponnal vízben maximum 1 órát. Ha kijössz a vízből, azonnal cserélj tampont!
2/7 anonim válasza:
Tamponnal, csak gyakrabban cseréld.
3/7 anonim válasza:
Tamponnal... De ha kijössz a vízből cseréld és ha bemész akkor is. Azt tudd hogy a fertőzésveszély nem kevés így.
4/7 anonim válasza:
ajj Istenem : D
tamponnal megoldható persze.. csak tényleg figyelj rá, hogy cseréld rögtön..
nem a legkényelmesebb, de vagy ez, vagy csak távolról nézed más, h pancsol
5/7 anonim válasza:
Itt tényleg sok a bunkó!
Ne foglalkozz vele am.tamponnal fürödhetsz.
Sokszor cseréld,mert nagy a fertőzés veszélye.
6/7 anonim válasza:
Tamponnal megoldható! Mondjuk nekem van egy elvem lehet butaság de az első 3-4 napon amikor még tényleg nagyon megvan nem megyek bele a vízbe. Utána se szívesen de ha úgy alakult bevállaltam.
7/7 anonim válasza:
ez nem hülye kérdés.én is feltettem már egyszer,akkor megkaptam a normális válaszokat,hogy tampon,de én még tampont nem nagyon szeretnék használni ugyhogy ha menstruálok no fürdés:::(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!