Mi az oka ha egy nőnek késik a menstruációja?
Figyelt kérdés
LEHETSÉGES GOMBÁS VAGY GYULLADÁSOS FERTŐZÉS MIATT?2009. márc. 23. 16:13
11/15 A kérdező kommentje:
először is ideges vagyok és nem vagyok felelőtlen, csak nyugtatásra vártam és ehelyett a legrosszabb dolgokat irtak, bocsánat mindenkitöl csak ideges vagyok, ja és már kb 5 napja nem alszom csak pár órát mert olyan ideges vagyok az abortusz miatt
2009. márc. 23. 18:17
12/15 anonim válasza:
Menj orvoshoz,mert ha nem vagy terhes,lehet fertőzés és azt minnél hamarabb kezelni kell.
De elképzelhető,hogy a sok idegeskedés,stressz,vagy ahogy írtad még tanuló vagy,lehet,hogy csak magától késik.Voltál eggyütt a barátoddal?Ha igen és védekeztetek,nem kell aggódni.
Nekem pl. 12napot késett csak úgy,nem volt semmi bajom,csak simán késett.Nem is idegeskedtem,nem pettingeltem és szűz vagyok.Tehát csak a hormonjaim "szórakoztak".
Üdv:14/L
13/15 A kérdező kommentje:
hát védekeztünk csak közben kicsit lecsúszott a gumi, és félek, de holnap reggel csinálok tesztet, és am meg hüvelygombám van mellé még, vagy vmi gyulladás
2009. márc. 23. 20:39
14/15 anonim válasza:
1000 oka van hogy kesik. Ha sok citromos folyadekot iszol meg attol is keshet. Igyal egy kis vorosbort.az alorebb hozza.
15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek legalábbis azoknak akik normális választ tudtak adni és nem csak szidtak.
2009. márc. 24. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!