Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lassan 1 éve mindig nagyon...

Lassan 1 éve mindig nagyon fájdalmas görcseim vannak, amikor megjön, normális?

Figyelt kérdés
Az első 3 napot csak erős gyogyszerezéssel bírom, azaz 2-3 pár algoflex-m. Más problémám nincs, csak ez nagyon fájdalmas, és utálom!
2009. márc. 22. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugi, szerintem ez teljesen normális. Nekem is mindig nagyon fáj amikor megjön: talpra se tudok állni és egész nap hányok. Én Nospat szoktam szedni.

Talán mondjuk az tényleg furcsa, hogy 2-3 napig is eltartanak a fájdalmaid. Nekem csak az első nap. A biztonság kedvéért azért elmehetnél nőgyógyászhoz is!

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 22. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nőgyógyászhoz menned, ez teljesen normális. Én is rettentően szoktam görcsölni akár 3 napig is. Van mikor a suliból is haza kell mennem.
2009. márc. 22. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én azért nem nevezném teljesen normálisnak, főleg akkor ha korábban nem volt ilyen. Akár endometriózis is okozhat ilyen panaszokat.
2009. márc. 22. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
a 3 nap télleg durva, menj orvoshoz... Én is szoktam kegyetlenül szarul lenni, ráz a hideg, görcsölök és hányinger is szokott lenni, de csak 1 napig
2009. márc. 22. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
A több nap és főleg az, hogy megváltozott, tehát előtte nem volt, nem normális. Ugyis évente egyszer legalább nőgyógyászhoz kéne járni, tehát irány a doki. Lehet egy akut gyulladásos, lehet cisztád, lehet összenövésed, jobb megnézni mielőtt komolyabb baj, esetleg meddődég lesz belőle.
2009. márc. 22. 22:16
 6/8 anonim válasza:
vegyél algoflex m-et. én is görcsölök,néha úgy,h felállni sem tudok. ez a bogyó jó.vagyis 2 bogyó,mert egyszerre 2 félét kell bevenni.
2009. márc. 22. 23:37
 7/8 anonim válasza:
előző vok.szerintem szedd tovább az algoflexet. teljesen normális a görcs.
2009. márc. 22. 23:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Fiatalon görcsöltem sokáig én is. Még szinte látászavaraim is voltak. Egyre enyhült az évek folyamán. A szülés után teljesen megszűnt.
2009. dec. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!